Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnövelés edzés mellett...

Tömegnövelés edzés mellett (többi lent) hogyan?

Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni hogy én délelőtt suliban vagyok és akkor csak pár croissant eszek és zöldteát iszok.csak délután eszek rendes kaját 2 óránként+fehérje,dextróz,kreatin az hogy csak délután eszek lassítja a fejlődésem vagy nemfog befojásolni semmiben?
2013. szept. 2. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
egész nap normális kaja kell, nem croissan. Vigyél csirkés szendvicset a suliba, mert akkor is kell fehérje!
2013. szept. 2. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Így van, lehet a suliba is normális ételt vinni, aká csirke+rizst dobozban, ha valakinek nem tetszik ne nézzen oda!
2013. szept. 2. 19:15
 3/7 A kérdező kommentje:
de ha nem viszek az hátráltat vmibe?
2013. szept. 2. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Hátráltat, nincs meg a megfelelő bevitel, és még az anyagcseréd is lassul.

Mi bajod a csirkész szendviccsel, vagy a dobozzal?

Én is itthon reggelizek, aztán dobozba bepakolom a kajámat, vagy ha csak este főzök, akkor húsos szendvics.

2013. szept. 2. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
nem volt egyértelmű a válasz, hogy hátráltat? Egész nap regenerálódik, fejlődik az izom. Délelőtt is kell emiatt fehérje. Ha nincs, akkor szerinted miből építkezik a szervezet? Ezt gondold át!
2013. szept. 2. 19:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Esha viszek magammal feherjeturmixot?
2013. szept. 3. 07:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Az is jó, de kell mellé összetett szénhidrát is. Pl egy darát zabpehelyhes (vagy zabliszt) protein shake az jó ölet.

Vagy protein shake pufirizzsel.

2013. szept. 3. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!