Edzés mellett tej fogyasztható-e?
Edzés után szoktam csak tejet (nem a frissen fejt 100% zsiros tejre, hanem 1,5% os bolti tejre gondolok) inni, amivel a saját készítésű fehérje turmixomat iszom:
kb fél liter (egész nap) tej
2 tojás
naturális szójafehérje por (2 evőkanál)
Nem testépítéssel foglalkozom, csak naturba erős és izmos akarok lenni, ami azt jelenti hogy fegyencedzés és súlyzós edzést párosítom. És mielőtt valaki elkezdi h vegyek scitec nutrition anyagokat meg jumbot emg iylen szarokat azokkal közlöm, hogy én ellene vagyok az ilyen szereknek (lehet az akármiből) és saját magam állítom össze az étrendem/protein mennyiségem.
18/F
Rosszul teszed, ha ezeket barkácsolod össze.
A nyers tojástól szalmonellás is lehetsz, és a fele sem szívófik fel nyersen + vitsminhiányt is okoz.
A tejjel lassítod a fehérje felszívódását, pedig edzés után gyors fehérje visszatöltés kellene. Ha nem akarsz normális tejsavóproteint, akkor egyél sült vagy főtt tojást rizzsel, de ne barkácsolj sz@r turmixot. Azzal nem válik a kaja testépítésre alkalmasabbá.
én napi 1-2 litert iszok meg belőle, mert szeretem az izét,
annyira azért nem kell komolyan venni mindent amit írnak, főleg az első válaszoló kicsit arrogáns stílusban írt.
lehet h a testépítők nem nagyon isszák, mint ahogy montez is írta, a felszívódás miatt, meg ki tudja mi miatt még, de én mindig megiszom a szokásos adagomat, és még az edzés is jól megy.
40F
Se a tej, se a nyers tojás nem jó! A tejben viszonylag sok a zsír és a cukor, ezért nem túl jó fehérjeforrás. A tehéntej a kisbocinak való ital, nem egy embernek. Nem hiába laktózérzékeny a felnőtt európai populáció nagy része. A szója meg megint csak nem emberi kaja.
Inkább süsd meg a tojásfehérjét és egyél mellé rizst edzés után.
A táplálékkiegészítő fehérjepor pl, aminek te annyira ellene vagy ugyanolyan kaja, ugyanolyan fehérje, mint ami a szilárd táplálékban van, csak ki van belőle szedve a fölösleges zsír meg cukor nagy része. de ha nem, akkor nem. A tej meg a nyers tojás, sőt a szója is hülyeség. Együtt meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!