Van olyan, hogy felesleges fehérje?
és szerinted az okozhat problémát, hogy 5 g-ről vissza állok 3 g-s adagokra?
vagy szerinted mennyire csökkentsem? mennyit ajánlassz?:)
meg nem tudom mennyire elvetemült dolog, mindennap ugyan azt enni.. mert bizony mindennap ugyan azt eszem. kivéve egy napon a héten azaz úgy nevezett "csalónapom"
mondjuk tisztában vagyok vele, hogy a csirkemellhez képest semmiben nincs annyi fehérje
csak nem tudom mi merre
sokat olvastam én
meg számolgattam
csak azaz igazság, nem nagyon vannak ilyen komolyabb gyúros haverjaim akik tudnának segíteni a súlyemelés kívűl másban
Most nézem, tegnap majdnem éjfélkor még írtad, hogy volt hátra két étkezésed is. Hajnali négykor feküdtél? :D
Mert ennek csak így volna értelme. Ok, hogy kell enni kb. még két órával lefekvés előtt, de ez már nem olyan durva, sőt, a napi étkezések közül egyik sem olyan, hogy pukkadásig kell enned magad. Kb. két és fél óránként megeszed a napi adagjaidat, amik a fent leírt mennyiség egyenletesen szétosztott porciói.
Biztos jól számolod?
Hány kiló vagy?
80 kg-nál az 2 kiló csirkemell/nap, rengeteg.
Üdv,
A CK kreatinkináz nagy izomterhelés, vagy szívroham előtti/utáni állapot eredménye is lehet. A GOT szívizomkárosodás, izomkárosodásra utal. De utalhat májkárosodásra is.
Vérnyomásod szoktad mérni, milyen értékeid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!