Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van olyan, hogy felesleges...

Van olyan, hogy felesleges fehérje?

Figyelt kérdés
Ha igen mitcsinál a szervezettel? Illetve a szervezet mitcsinál vele?

2013. aug. 28. 22:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

és szerinted az okozhat problémát, hogy 5 g-ről vissza állok 3 g-s adagokra?

vagy szerinted mennyire csökkentsem? mennyit ajánlassz?:)

meg nem tudom mennyire elvetemült dolog, mindennap ugyan azt enni.. mert bizony mindennap ugyan azt eszem. kivéve egy napon a héten azaz úgy nevezett "csalónapom"

mondjuk tisztában vagyok vele, hogy a csirkemellhez képest semmiben nincs annyi fehérje

csak nem tudom mi merre

sokat olvastam én

meg számolgattam

csak azaz igazság, nem nagyon vannak ilyen komolyabb gyúros haverjaim akik tudnának segíteni a súlyemelés kívűl másban

2013. aug. 29. 00:16
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
2-3-ra nyugodtan visszaveheted.
2013. aug. 29. 00:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Vedd nyugodtan 2 grammra, ha kezdő vagy bőven elég lesz a növekedéshez. Nem is tudom honnan szedtél 5 grammot, még a versenyzők sem viszek be ennyit!
2013. aug. 29. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Most nézem, tegnap majdnem éjfélkor még írtad, hogy volt hátra két étkezésed is. Hajnali négykor feküdtél? :D

Mert ennek csak így volna értelme. Ok, hogy kell enni kb. még két órával lefekvés előtt, de ez már nem olyan durva, sőt, a napi étkezések közül egyik sem olyan, hogy pukkadásig kell enned magad. Kb. két és fél óránként megeszed a napi adagjaidat, amik a fent leírt mennyiség egyenletesen szétosztott porciói.

2013. aug. 29. 09:30
 15/16 Frontosa ***** válasza:
100%

Biztos jól számolod?

Hány kiló vagy?

80 kg-nál az 2 kiló csirkemell/nap, rengeteg.

Üdv,

2013. aug. 29. 09:49
 16/16 Fulvy válasza:

A CK kreatinkináz nagy izomterhelés, vagy szívroham előtti/utáni állapot eredménye is lehet. A GOT szívizomkárosodás, izomkárosodásra utal. De utalhat májkárosodásra is.

Vérnyomásod szoktad mérni, milyen értékeid vannak?

2013. szept. 18. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!