Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindjárt elfogy az MHN whey...

Mindjárt elfogy az MHN whey fehérjém, kipróbálnék mást?

Figyelt kérdés

Ez a második vödör mhn-en, s eddig ezt tartottam a legjobban, tényleg nagyon szuper.

a minap szörföltem itt a gyakorin és felmerült még két márka (myprotein, hi tec).

a myproteinről azt olvastam h ízesítetlen ezért nem szeretnék olyat venni(oké h nem drága meg jó fajta de nekem az edzés utáni jutalom az édes íz amit a proteinturmix ad :D és így nem is kívánom a rossz kajákat).

a hi tecben viszont sokkal több cucc van mint az mhn-ben, árban kb ugyanannyi és az 82%-os, míg az mhn csak 72%.

mit gondoltok a hi tecről használja valaki? vagy maradjak az mhn-nél, megvegyem a harmadik 3kilósat?

2013. aug. 28. 16:44
1 2
 11/19 tap bela ***** válasza:

A kérdésedre akkor is ezt tudom válaszolni....

Azért azon el kellene gondolkodni, ha a myprotein, mhn , stb. whey koncentrtáumokat tartalmazó protein ára kb. annyi, mint a WheyC6?!?! ami már izolátumot, hidrolizátumot, hozzáadott l-leucint is tartalmaz, akkor vajon hol lehet a svindli.

Mert kb. ugyan azon az áron ....

Fizikálisan ha egy WPC80, WPI90-nek van egy gyártó ára, és ehhez nagyon közel adják a Myprotein Impact Whey 5kg-os semleges, natúr ízt. Hiszen ez nem más mint WPC80, akkor szerinted hogyan lehetséges, hogy van egy WheyC6 ami tartalmaz izolátumot, hidrolizátumot, leucint, beta, és ugyan annyiba kerül, mint egy zsákos szinte nagyker árú WPC80?!?!?!

Hol van svindli?!?!

2013. aug. 28. 17:48
 12/19 tap bela ***** válasza:
Az MHN 100% whey protein 12.300Ft-ba kerül mondjuk ahol én tudom.
2013. aug. 28. 17:50
 13/19 A kérdező kommentje:

szóval azt mondod hogy a c-6ban valószínűleg nincs annyi minden amit írnak róla, különben nem adnák ilyen áron?

jólvan, kezdem kapizsgálni, csak még nem tudok annyi mindenről fél éve vagyok a témában :)

2013. aug. 28. 17:58
 14/19 tap bela ***** válasza:
Nem ezt nem mondtam, hogy nincs benne az ami rá van írva. Maradjunk annyiban, tisztában vagyok mennyi jelenleg a proteinek gyári ára.
2013. aug. 28. 18:03
 15/19 A kérdező kommentje:

oké, hallgatok rád mert jobban értesz hozzá :)

te mit mondasz, melyikre lenne érdemesebb beruházni?

2013. aug. 28. 18:04
 16/19 tap bela ***** válasza:

Kötött a dolog, mivel egy bizonyos összeg felett nem tudsz vásárolni, de közben whey koncentrátum helyett szeretnél mást.

A proteinek koncentrátum, izolátum és hidrolizátum. Ezeket meg lehet venni akár külön-külön is vagy valamilyen arányú keverékében is.

A választáskor ez egy szempont. A másik szempont ezen kívül mi van még a dobozban. Ami ne legyen benne

hozzáadott valamilyen szénhidrát forrás, ez sok féle lehet. Ne kevergessenek hozzá szóját, búzát, borsót. A lehet törekedni kell arra is hogy minél kevesebb adalékanyagot tartalmazzon.

Érdekes tendecia, hogy olcsó - a sütőipar, fagyi gyártás, cukrászoknak készült zsírszegény tejport is elkezdtek hozzákeverni. Amivel semmi plusszt nem kapunk.

2013. aug. 28. 20:01
 17/19 tap bela ***** válasza:

Ha a kiválasztott termékben nem azt figyeled, hogy a benne található alapanyagok mik, azok mennyisége mekkora, illetve a techonoloógia ahogy előállították, akkor már rég rossz.

Csak egy példa. A piacon whey alapú protien 3 fajta létezik koncentrátum, izolátum, és hidrolizátum. Ezeket kevergethetik (is) valamilyen arányokban. Még is trükkök tucatjait vetik be, hogy sza-rt vehess.

Pl. protein blend, amibe akár mit beletehetnek.

BV értékkel trükközés

hozzáadott szénhidrátok (a legváltozatosabb formák léteznek)

denaturált anyagok

hidrolizált kollagén

adalékanyagok, hogy finom, krémes, selymes csili-vil legyen

és most már egyre gyakoribb a zsírszegény tejpor alkalmazása

és lehetne folytatni....

Tehát ha kezedben a tudás, akkor nem diszdobozok, márkák, és reklám maszlagok alapján vásárolsz.

2013. aug. 29. 07:49
 18/19 anonim válasza:
Leírnád konkrétan hogy akkor mi a baj a c6-tal? Mert én is azt készülök venni, de mivel kezdő vagyok és olvastam amit írtál így elbizonytalanodtam.
2013. szept. 2. 20:30
 19/19 tap bela ***** válasza:

Tudtad, hogy a c6 csak

koncdentráum, izolátum és hidrolizátum,

MÍG a BodyAttack

nagy mennyiségben whey IZOLÁTUM, és hozzáadott koncentrtáum és hidrolizátum?!?!

2013. szept. 5. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!