Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindjárt elfogy az MHN whey...

Mindjárt elfogy az MHN whey fehérjém, kipróbálnék mást?

Figyelt kérdés

Ez a második vödör mhn-en, s eddig ezt tartottam a legjobban, tényleg nagyon szuper.

a minap szörföltem itt a gyakorin és felmerült még két márka (myprotein, hi tec).

a myproteinről azt olvastam h ízesítetlen ezért nem szeretnék olyat venni(oké h nem drága meg jó fajta de nekem az edzés utáni jutalom az édes íz amit a proteinturmix ad :D és így nem is kívánom a rossz kajákat).

a hi tecben viszont sokkal több cucc van mint az mhn-ben, árban kb ugyanannyi és az 82%-os, míg az mhn csak 72%.

mit gondoltok a hi tecről használja valaki? vagy maradjak az mhn-nél, megvegyem a harmadik 3kilósat?

2013. aug. 28. 16:44
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
ja, a c-6 ra gondolok nem a sima proteinre :)
2013. aug. 28. 16:46
 2/19 anonim ***** válasza:
Van a Mypróból is ízesített, vagy 25 féle ízzel. Meg külön ízesítő is van.
2013. aug. 28. 16:48
 3/19 anonim ***** válasza:
Próbáld ki nyugodtan a Myproteint, hatalmas ízválasztékuk van!
2013. aug. 28. 16:49
 4/19 A kérdező kommentje:

jé lehet hozzá kapni ízesítő cseppet is :D jó tudni

bár az aminosav infói még mindig nem győztek meg 100%-osan.

az izoleucin és a valin értéke magasabb az impact wheynél, de a glutamin és a leuciné nagyon le van maradva a c-6hoz képest.

a bcaa-ját tudja valaki a myprotein impactnak?

2013. aug. 28. 17:08
 5/19 tap bela ***** válasza:

A helyzet az hogy a a HiTec (whey koncentrátum, izolátum, és hidrolizátum) + leucin + beta ecdysteron.

Ugyan ez a Peak Whey Fusion is 14.950Ft-ért

Ellenben van a Body Attack, ami már whey izolátum, koncentrátum, és hidrolizátum. Tehát itt jóval magasabb az izolátum tartalom.

A Myproteinnek létezik a Whey Deluxe 3kg-os ízesített és semleges ízű verziója. Ez whey koncentrátum, izolátum és hidrolizátum. Ez 14.990Ft/3kg ízesített.

Azt azért tudni kell, hogy az MHN whey koncentrátumot tartalmaz, tehát az előzőekkel nem lehet összehasonlítani, mivel az alapanyag más. Whye koncentrátum kategóriában magasan veri a többit, mivel hozzáadott szénhidrátot nem tartalmaz, Felesleges adalékanyagokat sem. Fehérje + íz + emésztőenzim.

Ellenben ha teszel bele mondjuk BCAA vagy EAA valamelyikét, akkor már is "felturbóztad", sőt lehet hogy biológiai hasznosulás szempontjából is jobban, mint bármely előzőt!!!

2013. aug. 28. 17:18
 6/19 A kérdező kommentje:

a whey deluxet néztem, de az már túlmegy az árhatáromon.

tudom hogy az mhn egy koncentrátum, de nem szeretnék +bcaat glutamint leucint miegymást venni hozzá, mert az úgy már nagyon költséges. és az mhn fehérjetartalma a legalacsonyabb a myprotein és a hitec között. nem éri meg szerintem még egyszer ilyet ezért keresek valami mást, de beragatdtam most a myprotein és a hitecnél.

az egyik ezért jó a másik meg azért.

2013. aug. 28. 17:25
 7/19 tap bela ***** válasza:

A Myprotein semleges natúr ízű, impact whey ami ca 80%. Ha ezt valamilyen ízben veszed, akkor 3-8%-kal csökken a protein tartalom.

A másik megállapítás. koncentrátum esetében ennél nagyobb %-os arányt nem lehet elérni.

2013. aug. 28. 17:28
 8/19 tap bela ***** válasza:

Azért azon el kellene gondolkodni, ha a myprotein, mhn , stb. whey koncentrtáumokat tartalmazó protein ára kb. annyi, mint a WheyC6?!?! ami már izolátumot, hidrolizátumot, hozzáadott l-leucint is tartalmaz, akkor vajon hol lehet a svindli.

Mert kb. ugyan azon az áron ....

2013. aug. 28. 17:31
 9/19 tap bela ***** válasza:
a whey proteinnek a gyártói árát ismerve, már a myprotein is erősen 0-ás szaldóval dolgozik ezen a termékén?!?!?! Akkor egy dizájner, mint a Whey C6 hogyan lehet ezen az árkategórián?!?!
2013. aug. 28. 17:36
 10/19 A kérdező kommentje:

[link]

itt találtam. 3 kilóra 14e, az mhn pedig 13e volt nekem anno ezért mondtam hogy ugyanaz az árkategória, de az mhn amint már mondtad koncentrátum gondolom ezért olcsóbb eszerint.

2013. aug. 28. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!