Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van egy (pár adagnyi) 2012.11....

Van egy (pár adagnyi) 2012.11.23. lejáratú fehérjém és 1-1 kb féldoboz scitec c vitamin és calcium-magnesium, valamint 1 bő féldoboz peak a-z vitaminom. Beszedhetem, jó még?

Figyelt kérdés

A fehérje nem büdös,finom édes illata van,mint anno...csak megfeledkeztem róla,mert nem gyúráshoz vettem. A Vitaminok lejáratát nem tudom,mert nem látszanak...azt tudom,hogy még nincs 2 éve,hogy vettem őket és most ezekre mind ráakadtam és ha már egyszer megvettem őket,akkor ha egy mód van rá nem dobnám ki.

Köszi!

2013. jan. 22. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Simán, én is még tavaly ősszel az augusztusban lejárt fehérjeport megettem semmi baja nem volt. Vitamin dettó.
2013. jan. 22. 01:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezek közeli lejáratúak, tehát ha nem érte őket hő, nedvesség, akkor megehetők.
2013. jan. 22. 05:31
 3/5 anonim válasza:

Ami tuti az az, hogy a gyógyszernek nem azért van szavatossága, mert később már mérgező hanem azért, mert el tud múlni a hatóképessége.

Szerintem hasonló ez a vitaminokkal is, nyugodtan edd meg.

A kajának meg amíg jó illata van, nem lehet baja - szerintem a fehérjének sem. :)

2013. jan. 22. 05:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Simán jó még.
2013. jan. 22. 05:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Megeheted, a kapszulás vitaminokat nyugodtan kapkodd be, ezek nem romlanak meg olyan könnyen, a fehérje meg úgyszintén nem.

Ha ízre, illatra semmi baja nincs, akkor mehetnek, én ettem már meg egy éve lejárt proteint is :)

2013. jan. 22. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!