Van egy (pár adagnyi) 2012.11.23. lejáratú fehérjém és 1-1 kb féldoboz scitec c vitamin és calcium-magnesium, valamint 1 bő féldoboz peak a-z vitaminom. Beszedhetem, jó még?
A fehérje nem büdös,finom édes illata van,mint anno...csak megfeledkeztem róla,mert nem gyúráshoz vettem. A Vitaminok lejáratát nem tudom,mert nem látszanak...azt tudom,hogy még nincs 2 éve,hogy vettem őket és most ezekre mind ráakadtam és ha már egyszer megvettem őket,akkor ha egy mód van rá nem dobnám ki.
Köszi!
Ami tuti az az, hogy a gyógyszernek nem azért van szavatossága, mert később már mérgező hanem azért, mert el tud múlni a hatóképessége.
Szerintem hasonló ez a vitaminokkal is, nyugodtan edd meg.
A kajának meg amíg jó illata van, nem lehet baja - szerintem a fehérjének sem. :)
Megeheted, a kapszulás vitaminokat nyugodtan kapkodd be, ezek nem romlanak meg olyan könnyen, a fehérje meg úgyszintén nem.
Ha ízre, illatra semmi baja nincs, akkor mehetnek, én ettem már meg egy éve lejárt proteint is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!