Miért nem volt a hátizmomba még sosem izomláz?
Figyelt kérdés
Szábályosan csinálom.4-10eket nyomok szinte minden gyakorlatra.2013. aug. 26. 15:00
1/5 anonim válasza:
ne 4-10-eket nyomj, hanem 10-12-ket.
Valószínűleg karból csinálod a gyakorlatot. Próbálj meg koncentrálni az izmodra, hogy hátból csináld a gyakorlatokat.
Jó módszer lehet a magasabb, 15-20-as ismétlésszám, mert úgy sokkal jobban érzed, hogy mi dolgozik.
2/5 anonim válasza:
Mert szarul csinálod a gyakorlatot!
3/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, én ezt csináltam: súly vissza, olyanra hogy 31-et tudtam belehúzni, és azt nagyon lassan, kontrolláltan csináltam. Utána volt izomlázam, és szépen megtanultam szabályosan csinálni!
4/5 anonim válasza:
Mert mégsem végzed szabályosan, koncentráltan, megfelelő súllyal. És változtathatod is a gyakorlatokat és azok sorrendjét is.
Egyébként nem feltétele az izomláz a növekedésnek, de az fura, hogy nincs izomláz soha.
5/5 anonim válasza:
Hátból húzd ne karból. . Nekem már eresedik edzés közben;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!