Gyurosok szeretnétek így kinézni?
#Rooni
2013. aug. 24. 19:31
1/37 anonim válasza:
Aki így akar kinézni, annak szteroid is kell ám...
2/37 anonim válasza:
1. egyet értek. Az pedig nem a legegészségesebb. Inkább legyél normális gyúrós.
3/37 A kérdező kommentje:
Nem a kékérdésemre válaszoltatok. Most a koxot hadjuk szeretnétek így kinézni?
2013. aug. 24. 19:39
4/37 dirtboy válasza:
én nem,testépítők közül inkább egy molnár peti forma kéne,ő fas za arányos,nagy izmok vékony ízületek,keskeny derék,coleman meg egy tömegszörny,ojan hasa van még szálkásan is hogy csak na,tömegesen meg full pocsék az a nagy has.
5/37 anonim válasza:
Én igen, tudom, hogy nem fogok mert nincs annyi pénzem, hogy annyi táplálék kiegészítőt megegyek mint ő. De inkább ő rá hasonlítanék mint egy dzsásztin bibörre!
6/37 anonim válasza:
:D De viszont, ahogy így mondod, hogyha lenne egy olyan opció, hogy azonnal ilyen legyek, akkor elfogadnám, és leadnék annyi izmot, hogy ideális legyek. Csak egyszerűen elkezdenék csak annyit enni, amennyi kevesebb izomtömeg fenntartásához elég. Nem szeretnék se versenyezni, se semmi, valamiért ennyire nem szeretnék izmos lenni, ezért nem kell. Csak hobbiból csinálom amit csinálok, inkább csak nézem a testépítőket, a sok pénzráfordítást és energiaráfordítást meg meghagyom nekik.:D
7/37 anonim válasza:
Hogy nehogy félreértések adódjanak, előző voltam és az első:)
8/37 anonim válasza:
Nekem elég lenne egy Plitt vagy Angelov forma.
9/37 A kérdező kommentje:
Hát én nagyon szeretnék így kinézni de tudom hogy lehetetlen még koxal is.Colemannak a genetikája is ku....rva jo nem csak a koxol miat lett ilyen.
2013. aug. 24. 19:48
10/37 A kérdező kommentje:
Koxtol let ilyen bocs a helyesírásért
2013. aug. 24. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!