Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha szegények vagyunk már nem...

Ha szegények vagyunk már nem is tudunk jól kinézni?

Figyelt kérdés

Sziasztok testépítést csak az kezdje le akinek van rá pénze?

Nálunk sajnos nagyon sokszor van olyan, hogy csak vajas kenéyér jut és az se mindig így érdemes eljárni kondiba?

Így gondolom eredményt ne nagyon várjak?

2013. aug. 15. 10:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Hát,jól átlátod a helyzetet...
2013. aug. 15. 11:00
 2/23 anonim válasza:
Fontos a táplálék az edzéshez, a növekedéshez, a vitaminok, de ettől függetlenül ha edzel akkor igenis az is sokat számít, ezt hívják nyers erőnek! Sok sikert.
2013. aug. 15. 11:10
 3/23 anonim ***** válasza:
71%

Ha eddz,és nem tud rendesen kajálni,akkor azzal többet árt mint használ.

"ezt hivják nyers erőnek"

Mivaaaaaaaaaa???

2013. aug. 15. 11:12
 4/23 anonim válasza:

nekem sincs pénzem kondira mégis szépen nézek ki ...

ott van a futás,fegyencedzsés ezeket csináld , ha kell a fegyencedzés cimű könyvet átküldhetem ha dobsz egy e-mailt.

2013. aug. 15. 11:17
 5/23 anonim ***** válasza:

Az relativ,hogy mi néz ki jól.

Aki testépitéssel akar foglakozni,nyilván nem fog megelégedni a fegyencedzés,futás eredményével.

2013. aug. 15. 11:21
 6/23 anonim ***** válasza:

Én fiatalabb koromban fejlődtem a legtöbbet, mikor nem volt rendes edzéstervem, soha nem ettem szinte húst edzés után, nem szedtem tápkieget, kb tökfőzeléken meg ilyeneken éltem, de sokat ettem. Nyilván lassabban fogsz fejlődni de nem lehetetlen (szerintem).

Konditerembe se kell járni feltétlenül, nagyon jó saját súlyos gyakorlatok vannak. Sok múlik viszont a genetikán így.

2013. aug. 15. 11:27
 7/23 anonim ***** válasza:

1.ha nincs pénz kajára honnan van pénz kondibérletre?

2.csináld a street workoutot ha ingyen akarsz eredményt persze oda is kell kaja mert a semmibõl nem lesz izom

2013. aug. 15. 11:42
 8/23 anonim ***** válasza:

Mi sem vagyunk bőlére eresztve(jó, mindig van pénz kajára, de alsóközéposztálybeliek vagyunk kb.)

És rájöttem, hogy sok felesleges dologra költenek a szüleim így is pénzt. Lehet, hogy nálatok nem így van, mert esetleg egy fokkal ott rosszabb a helyzet.

De az én családomban sok pénz elmegy a sok idióta csomagolt szalámira, amik 3-400 forintosak, és 70 grammosak.

Az ízesített italokat is félredobtam, és ezekből zabálok most csirkét. A ch forrás meg olcsó, a saját félretett pénzemből meg vettem egy relatíve olcsó, ízesítetlen proteint.

Vannak régi súlyzóink, azokkal dolgozok.

De mint mondtam, mi nem vagyunk szegények, de "oda kell figyelnünk"-szinten vagyunk.

2013. aug. 15. 11:52
 9/23 anonim ***** válasza:
56%

Egy kenyérevő is nézhet ki jól.. egy ideig. Nem csak a konditeremben lehet jó alakot elérni, és nem csak kicentizett étrenddel.

Csak előbb-utóbb a kenyérevés túl sok hátránnyal fog járni, elmúlik a fiatalság és jönnek a zsírpárnák, egyéb dolgokról nem is beszélve.

De átlag ('átlag') életmóddal, rendszeres edzéssel és aránylag tűrhető (zöldségekben gazdag, kevés keményítőt és cukrot tartalmazó) táplálkozással szép, egészséges kinézetű testet lehet elérni. Nyilván ez más mint a rövidebb idő alatt kiemelkedően atletikus vagy kifejezetten izmos test elérése, ehhez nyilván kell a testépítő edzés és táplálkozás. De életmódszerűen az egészség és a jó alak nem feltétlen rengeteg pénz kérdése. Sok pénzből könnyebb adalékanyagmentes, bio ételeket venni és ez biztos hogy nem hátrány de.. sokat el lehet érni olcsóbb alapanyagok okos megválogatásával is. Teszem azt lehet kukoricát és rizst enni MÉRTÉKKEL kenyér helyett, zöldségekkel. Ez még nem valami szélsőséges és tarthatatlan paleo izé, de már gluténmentes, és ez is sokat számíthat.. Apróságok, de hosszú távon fontosak..

2013. aug. 15. 12:06
 10/23 Frontosa ***** válasza:
100%

Lehet hogy ez rád nem igaz, de a legtöbb háztartásra igen, ezért ne vedd magadra:

Ha összeszámolnád, hogy mennyit költ el egy hónapban szenny kajára és üdítőre egy átlag család, meglepődnél, hogy annyiból simán ke lehet hozni rendes kaját is.

Egy háztartásban pl. ha elmegy 2 üveg kóla egy nap, az 800 ft * 30, 24000 ft, feleslegesen. Ha csak 1 valaki dohányzik egy családban az is 25000/hó. De még tej is elmegy a legtöbb helyen 1 liter/nap, az megint rögtön 6000, péksütikről reggelire még nem is beszéltünk.

És még normális ételekről nem is volt szó.

Persze ha szegény az ember, akkor ehhez kell alkalmazkodni, nem valószínű, hogy sohasem engedhetsz meg magadnak normális kaját, lesz majd munkád, saját családod stb.

Különben is ha már magadhoz képest fejlődtél az már eredmény, ne másokhoz hasonlítgasd magad, mert akkor mindig elégedetlen leszel, mindig van jobb, nagyobb stb.

Csináld és lesz eredmény, az edzésért, magadért, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Ha ez megvan akkor az már eredmény.

Üdv,

2013. aug. 15. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!