Milyen edzéstervet lehetne létrehozni?
Állíts fel prioritást. Én személy szerint a testépítést értelmesebbnek látom mint a karatét. A kommersz karate nem rúg labdába küzdősportok között. Ökölvívás, az már előnyösebb lehetne mint a gyúrás.
AZTÁN nézd meg mennyi szabadidőd van. Lehet lesz időd minden nap edzeni :)
Szerintem a jól oktatott formagyakorlatoknak fontos szerepe van a mozgás csiszolásában. A nem jól oktatottak pedig értelmetlenek.
Ha karatézol, igazíthatod hozzá az erősítő edzést.. nem függsz gépektől, bárhol bármikor erősíthetsz, legfeljebb súlyzók nélkül, kicsit máshogy.
Jaj, ez fa.sz.ság.. alacsony vagy ki kell gyúrnod magad mert gyengének néznek..
Ha kigyúrod magad, akik veszélyt jelenthetnek akkor is gyengének fognak nézni és leszúrnak mint disznót, mert olyanjuk van. Ha rendesen akarsz gyúgyni (testépíteni) akkor a küzdősport mellette lassítja a fejlődésedet.
Én azt mondom, járj el karatéra ahogy van időd, mellette járj le terembe amikor van időd, amikor nincs időd akkor pedig végezz otthon saját testsúllyal erősítést (NE EDZÉS ELŐTT...) így otthon 30 perc alatt is összehozol egy fejlesztő edzést, mondjuk a fegyencedzés alapján. Ingyért, nem kell utazni, nem kell semmi.
Így értem, hogy hozd össze, oldd meg. Nekem sem lenne időm, kedvem és pénzem kondiba menni. Ez van. De mellette erősítek azért itthon, muszáj.
Hétfő: Karate
Kedd: Mell-váll-tricepsz
Szerda: Karate
Csütörtök: Hát-bicepsz-alkar
Péntek: Karate
Szombat: Láb
Vasárnap: Pihenő
Ez így szerintem működhetne, bár ennyi edzéshez nagyon jól kell táplálkoznod, meg sokat kell aludnod, akkor talán nem lesz túledzés.
Ha soknak bizonyulna, akkor meg csináld úgy, hogy;
Hétfő: Karate
Kedd: Hát-mell-váll
Szerda: Karate
Csütörtök: Pihenő
Péntek: Karate
Szombat: Láb-Kar
Vasárnap: Pihenő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!