Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzéstervet lehetne...

Milyen edzéstervet lehetne létrehozni?

Figyelt kérdés
Nyáron egy héten van két karate edzés.Hétfőn meg szerdán.Így van három napom elmenni a kondiba.De szeptembertől már pénteken is lesz karate.A tanulás miatt meg az sem biztos,hogy heti kétszer el tudok menni.Hogy oldjam meg?Hagyjak ki egy karatét a héten?Vagy be lehet szorítani valahogy?

2013. aug. 20. 17:42
1 2
 1/12 Osynho ***** válasza:
Ott a hétvége.
2013. aug. 20. 17:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Hétvégén nincs nyitva.Vagy menjek másikba?
2013. aug. 20. 17:47
 3/12 Osynho ***** válasza:
Bizony, menj másikba. :) Milyen terem az, ami bezár a hétvégére?
2013. aug. 20. 17:47
 4/12 anonim ***** válasza:

Állíts fel prioritást. Én személy szerint a testépítést értelmesebbnek látom mint a karatét. A kommersz karate nem rúg labdába küzdősportok között. Ökölvívás, az már előnyösebb lehetne mint a gyúrás.

AZTÁN nézd meg mennyi szabadidőd van. Lehet lesz időd minden nap edzeni :)

2013. aug. 20. 17:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Kisvárosban lakok,itt két kondi van.Azért nem akarok a mmásikba menni,mert ismerem az itteni tulajdonost,volt hogy már ingyen beengedett.Nem akarom megbántani azzal,hogy átmennék a másikba.Meg azt hiszem,az drágább is,bár állítólag jobb.
2013. aug. 20. 17:57
 6/12 A kérdező kommentje:
TalpalkozasHarcmuvesz,a katáknak szerintem sincs sok értelme,de szokott lenni külön önvédelem is,ami azért hasznos.Meg szeretem is csinálni.Igaz,a katákat nem szeretem.:D De nem mennék át máshova.Igaz,itt csak karate van.
2013. aug. 20. 18:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a jól oktatott formagyakorlatoknak fontos szerepe van a mozgás csiszolásában. A nem jól oktatottak pedig értelmetlenek.

Ha karatézol, igazíthatod hozzá az erősítő edzést.. nem függsz gépektől, bárhol bármikor erősíthetsz, legfeljebb súlyzók nélkül, kicsit máshogy.

2013. aug. 20. 18:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy igazítsam az erősítő edzést?Pl.pénteki nap karate elött elmenjek kondiba?Vagy hagyjak ki egy-egy edzést?Mert nem "csak" erősödni akarok.Nagyon alacsony vagyok,ezért akarom jól kigyúrni magam,mert sokan gyengének tartanak a magasságom miatt.15/F
2013. aug. 20. 18:14
 9/12 anonim ***** válasza:

Jaj, ez fa.sz.ság.. alacsony vagy ki kell gyúrnod magad mert gyengének néznek..

Ha kigyúrod magad, akik veszélyt jelenthetnek akkor is gyengének fognak nézni és leszúrnak mint disznót, mert olyanjuk van. Ha rendesen akarsz gyúgyni (testépíteni) akkor a küzdősport mellette lassítja a fejlődésedet.

Én azt mondom, járj el karatéra ahogy van időd, mellette járj le terembe amikor van időd, amikor nincs időd akkor pedig végezz otthon saját testsúllyal erősítést (NE EDZÉS ELŐTT...) így otthon 30 perc alatt is összehozol egy fejlesztő edzést, mondjuk a fegyencedzés alapján. Ingyért, nem kell utazni, nem kell semmi.

Így értem, hogy hozd össze, oldd meg. Nekem sem lenne időm, kedvem és pénzem kondiba menni. Ez van. De mellette erősítek azért itthon, muszáj.

2013. aug. 20. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Hétfő: Karate

Kedd: Mell-váll-tricepsz

Szerda: Karate

Csütörtök: Hát-bicepsz-alkar

Péntek: Karate

Szombat: Láb

Vasárnap: Pihenő

Ez így szerintem működhetne, bár ennyi edzéshez nagyon jól kell táplálkoznod, meg sokat kell aludnod, akkor talán nem lesz túledzés.

Ha soknak bizonyulna, akkor meg csináld úgy, hogy;

Hétfő: Karate

Kedd: Hát-mell-váll

Szerda: Karate

Csütörtök: Pihenő

Péntek: Karate

Szombat: Láb-Kar

Vasárnap: Pihenő

2013. aug. 20. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!