Milyen szinten tartó edzéstervet ajánlotok? (bővebben lent)
22 L
Járok konditerembe már pár hónapja és combra elég sokat edzettem és már a súlyt is folyamatosan emeltem, hogy fejlődjek. Csak az az én problémám, hogy elkezdett vastagodni a combom és ezt szeretném elkerülni. Sok helyen azt olvastam, hogy a sok ismétlés kis súllyal nem helyes, amit "szálkásító edzésként" hirdetnek, mivel izomvesztést okoz. Ezért most tanácstalan vagyok, mit ajánlotok?
Kardiózok is folyamatosan, és diétázom.
Ha nem akarod, hogy vastagodjon, akkor ne emelj a súlyokon, kicsit vedd vissza az ételmennyiséget esetleg.
Izomvesztést nem okoz az a fajta edzés, éppen csak semmire nem jó (szálkásításra biztos nem).
Nem teljesen derül ki, hogy mi a célod. Ha emeled a súlyokat, hogy fejlődj, akkor ésszerűen tömegnövelő étrenden vagy. Ha le akarod adni a zsírt, ami esetleg a combodat is vastaggá teszi, akkor szálkásítanod kell és aerob edzést végezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!