Brutál test szteroidok nélkül?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az érdekelne hogy szerintetek natúr (szteroid, tesztoszteron növelő) nélkül el lehet-e érni egy elég brutális test alkatot? Persze ez relative kinek mi, de mondjuk egy olyasmit mint zyzz. Sok ismerősöm edz és 1 év után elkezdtek tesztoszteron növelő szurit nyomni a valagukba, eléggé megnőtek. Állításuk szerint szteroidok nélkül nem lehet. Esetleg tudtok-e linkelni 1-2 képet akik 100% natúrba tolják ( nem muszáj profi, lehet saját is) és "nagyok"
2013. aug. 20. 16:39
11/18 SSanchez válasza:
Mi itt gyakorin inkább a naturál vonalat képviseljük, de van aki koxol, mindenkinek a saját dolga:)
12/18 SSanchez válasza:
Senki nem mondta, hogy nem koxol, de neki atletikusabb formája van. De így is 90-100 kg izom szálkásan.
13/18 anonim válasza:
Brutál nem leszel kox nélkül. Én sem lettem, pedig nem most kezdtem.:)
14/18 Szergej55 válasza:
Szerintem igenis lehetsz brutál, csak ez ne a leszálkásítva 120 kilós izomszörnyek szintjét jelentse, hanem a genetikai határodat.
16/18 Sir Sarcasm válasza:
Hát The Rock-ot ne hasonlítsa senki szegény Csabához. Kétszer akkora az ember :D ráadásul szétreped a koksztól, mindenhogyan más kategória. 196 cm és úgy 130 kg.
17/18 Sir Sarcasm válasza:
Szerintem Zyzz sem naturál. Bereczki meg alap, hogy nem. Ennyit tesz a koksz, egy lapon sem említhetőek a naturálokkal.
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!