Milyen mozgásokat kell végezni a dinamikus izomzatért?
Szeretek edzeni, testsúllyal végezhető gyakorlatokkal edzek. A suliban rengeteget mozgok, karatézom is, de sajnos nyáron eltunyultam. Karate sincs, tesi sincs, röplabda sincs.. Aztán észrevettem magamon egy hete, hogy a hasamon bizony már gyűlik a felesleg, és elkezdtem edzeni. Pár nap múlva, megnéztem egy bunyós filmet, utána pedig kerestem egyet Kovács István mérkőzései közül és megnéztem. Arra lettem figyelmes, hogy a 175 centijével ami pont annyi mint ahány centi én is vagyok, csak 58 kg. Láttam hogy a 12. menetben is fürgén mozog, és rájöttem hogy nem érek semmit a hatalmas karizmaimmal ha lomha dög leszek. Tehát ma reggel elmentem futni. Úgy gondoltam attól a felesleg eltűnik, és gyorsabb is leszek, plusz a tüdőm is strapálódik. Azt szeretném tudni, mit tehetek még a fürgeség elsajátítása érdekében, milyen gyakorlatokat végezzek, hogyan mozogjak?
Egyszer a tesi tanárunk mondta valakinek és épp hallottam, hogy dinamikus izomzatot kell fejleszteni. Nem csak a karatéban szeretnék gyors lenni, hanem úgy átlagosan fürgébb. 175 centi vagyok, 65 kiló. A hátam sűrűn fáj, pláne egy kis meló után, szinte sajog. Akkor szoktam fejjel lefelé lógadzkodni, az segít. Tehát mit ajánlotok?
jaj bocsi..nem kell kifejteni.. megvan.
Köszi, jöhetnek még tanácsok bármi amit használhatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!