Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjébe van szteroid?

Fehérjébe van szteroid?

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 04:36
1 2 3 4
 21/31 oldfirehand95 ***** válasza:
"Na és miért ne szúrhatnának szteroidot a fehérjébe ?" Tehát megfogja a fecskendőt beleszúrja a porba és belenyomja? Az érdekes lenne. Egyébként fake a kérdés, valaki nagyon unatkozott. Ja és én fogyasztok fehérjét, voltam pár hónapja véradáson (az külön vérvétellel együtt jár, megvizsgálják jó-e) és szóltak volna ha lett volna valami. Ennyi.
2013. aug. 20. 09:16
 22/31 anonim ***** válasza:
Én is fogyasztok fehérjét, tápkiegből is kb 28 éve folyamatosan. Semmi bajom nincs, minden évben megyek orvosi vizsgálatra is, a laborértékek tökéletesek. Szóval ennyi! A kérdező egy kis gyokér 10 éves troll, mert ennyire senki nem lehet hulye!
2013. aug. 20. 09:18
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

"Ráadásul ha Montez ír neked, az mindig 100%-os valoság!"

Ezt azért te sem gondolhatod komolyan:)

Egyébként kérdező,van benne szteroid...A grillcsirkében,mert azt beinjekciózzák hormonokkal,még mikor él:)

De a fehérjeporban tényleg nincs.

2013. aug. 20. 10:29
 24/31 anonim ***** válasza:

Trollszagot érzek, de azért válaszolok, mert aranyos vagyok:

De hát a gonosz gyúrósbadiboltok nem tömik tele titokban szteroidokkal az ő fehérjeporukat, hogy jobban fejlődjenek tőle az emberek?

Ez még viccnek is rossz, épeszű ember nem gondol ilyet komolyan. A szteroidok hormontartalmú gyógyszerészeti készítmények, milligramm pontos adagolás szükséges, lehetőleg orvosi felügyelet, és rengeteg mellékhatással jár. Észrevehető mellékhatással. Nemmellesleg baromi drágák, és nehéz őket beszerezni. Tehát a fenti feltételezés azt akarja mondani, hogy a tápkieggyártók (mind a húszezermilliárd) le vannak szerződve gyógyszergyárakkal, akiktől szerzik a kokszot, majd ezt úgy rakják bele a proteinekbe, hogy a sokmillió használójából nemhogy mindegyikük, de egyikük sem szenved a szteroidok klasszikus mellékhatásaitól, ellenben az anabolikus (izomnövelő) hatásukat meg megérzik. Fizetnek az ötvenezer/adagos kokszért, hogy aztán beletegyék a tízezer/dobozos fehérjeporba. Seeeems legit. És nem csak a gonosz gyúrósbadiboltokban, hanem pl. teszkóban meg hervisben is lehet kapni ilyeneket.

[link]

2013. aug. 20. 10:39
 25/31 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, te írtad ki tegnap ezt a gyönyörű kérdést? :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__4738..

2013. aug. 20. 10:55
 26/31 A kérdező kommentje:

Wash, szeretnék neked igazat adni, de valahogy nem tudok olyan embernek komoly hitelt tulajdonítani, aki a honlapja fejlécére angol feliratot ír, ráadásul hibásan ! Szóval helyes nyelvtannal ez így festene: Stupidity - could it be avoided, or at least reduced ?

Egyébként köszi a válaszod, és örülök hogy segíthettem a saját kérdésem alatt !

2013. aug. 20. 10:58
 27/31 Szergej55 ***** válasza:
Igen, így van, csomagolás előtt tűvel bökik bele a proteinbe a cuccot a gyártónál, egy haverom mesélte nekem is, messziről kerüld el!44!! Mint ezt a sportot is!
2013. aug. 20. 12:36
 28/31 anonim ***** válasza:

A végén a d-t valóban elnéztem, de ez amúgy dalszöveg:

[link]

Azért ekkora arcod ne legyen, mert nincs mire (: pláne ha egy d betűből ekkora következtetést vonsz le. De még mindig tartom, hogy troll vagy, de ismerve az emberiséget nem lehet kizárni azt sem, hogy tényleg ennyire buta.

2013. aug. 20. 12:46
 29/31 anonim ***** válasza:

Ja, amúgy én is ki tudlak javítani, nem is egyszer: nem "fehérjébe van szteroid?", hanem "A fehérjébeN van szteroid?". Örülök, hogy jól megy az angol, már csak az ország hivatalos nyelvét (ami még tán az anyanyelved is) kéne megtanulni.

Ennyit rólad.

2013. aug. 20. 12:52
 30/31 anonim ***** válasza:

hülye fas@zopó ne foglalkozzatok vele,hülye tanulatlan barom..okoskodik,de nem ért semmihez tiltani kéne az ilyen troll genyókat!!!

Ha a fehérjébe lenne szteroid te gyökér akkor szerinted miért nem adja a tv hogy fehérje miatt betegen fekszenek több millióan? te nagyokos

még az átlag ember is eszik fehérjét valamilyen szinten,zsíros húsba is van

2013. aug. 20. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!