Szalkasito, izomformalo szteroid?
Figyelt kérdés
Udv.45 eves 188/79kg ferfi vagyok.20 eves korom ota edzek,tul minden okossagon es tomegnovelo cuccokon. tudom hogy szteroidon kivul semmi nem hat ram,ezt tapasztaltam. mivel rettento gyors az anyagcserem,ehetek barmennyit, nem hizok. olyan zsiregeto cuccot keresek ami felhoz par kg izmot de inkabb szalkasit....ha mar nem lehetek nagy darab,legalabb legyek szalkasan formas....valahogy igy gondolom. tudom,hogy itt mindenki nagyon vicces ember, en is az vagyok amugy de most komoly valaszt kerek. elore is koszi!2013. júl. 29. 14:25
1/3 anonim válasza:
De most nem gondolod komolyan, hogy itt bárki majd neked szteroidot fog ajánlani? Pláne hogy júli 1-től börtönbüntetés is járhat a terjesztésért, de ha jól értelmezem a tartásáért is bizonyos mennyiségtől.
Én meg 43 vagyok, 28 éve edzem és mégis naturál maradtam. Mégis hogy a rákban képzeled, hogy majd a kox leszedi a zsírt rólad? Akkor szerinted nem kell mellé diéta? A melót nem lehet megúszni, naturálban is jó formát össze lehet hozni.
De hogy ha annyira eldöntötted, akkor menj a testmesterre, ott vannak a szakik és ott érdeklődj.
2/3 Dogmatix91 válasza:
Olyan meg nincs, hogy ehetek akármennyit nem hízok. Nem eszel eleget, nem eszel rendesen. A szteroid meg magában nem csodaszer. Keményen kell mellette edzeni és tisztán kajálni. Ráadásul azt sem tudod mit nyomsz magadba, mert mindegyiket hamisítják, főleg a divatos, olcsó szteroidokat. A használatot is bünteti már a törvény, tehát ha esetleg valami bajod lesz tőle még kórházba se nagyon mehetsz mert egyből feljelentenek.
3/3 anonim válasza:
Ha nem hízol, minek neked zsírégető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!