Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A BMI-t mennyire lehet komolya...

A BMI-t mennyire lehet komolyan venni?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, 168 cm, jelenleg 58.5 kg.

A BMI szerint ha 57 lennék, akkor már soványnak számítanék.

Viszont még mindig van honnan lefaragnom magamról. (főleg a külső és belső combjaimról.)

Ja, és a mellméretem B-s, gondolom ez is számít.

Csak szeretném, ha megerősítenétek, hogy jól gondolom-e, hogy simán lemehetek 56 kg-ig is, ha aztán izomból hozom vissza a súlyom 57-58 kg-ra.

Köszönöm a válaszokat!:)

2013. aug. 19. 16:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem kell ennyit kifizetned egyszerre. Keress rá:

testösszetétel mérés InBody 720

2013. aug. 20. 07:27
 12/26 anonim ***** válasza:

MÉRNÖKKÉNT egyrészt tisztában vagyok az impedancia módszer potenciális NAGY hibalehetőségeivel #1.

#2. lesz.arom az EÜ.-t. De igazából az élelmiszermérnökösködést is. Ezek csak címkék, egyikről sem tudjuk mit takar. A nyugati gyógyászat, az itthoni egészségügy nem mondhatjuk hogy éppen rászolgált bármi elismerésre is.

Az ember testtömegét pedig a testmagasságához viszonyítani, és még ma is figyelembe venni BMI értéket szánalmas, nevetséges hülyeség. Ez esetben már inkább az impedanciás testkompozíció meghatározás, ez kellene a minimum legyen.. nem 'BMI' ..

2013. aug. 20. 14:46
 13/26 anonim ***** válasza:
Írjad csak a butaságaidat, megszoktuk.
2013. aug. 20. 14:48
 14/26 anonim ***** válasza:

Nem szokhattad meg. Egyébként nagyon jól tudod miről beszélek, gyerekes makacsság most nem egyetérteni velem. Ez nem olyan téma, minthogy a gluténfogyasztás mennyire káros..

Ez olyan téma, minthogy az ég kék. Nevetséges és értelmetlen vitatkozni róla.. sőt, nem is vita ez..

A BMI egy lejárt hülyeség, ami nem tesz különbséget a dagadt és az izmos ember között, mert a testtömeg ezek között nem tesz különbséget.

2013. aug. 20. 15:46
 15/26 anonim ***** válasza:
A népesség töredéke extrém izmos. Ezeket kiszűrni a BMI kiszámolása után orvosnál igen egyszerű. A BMI praktikus, olcsó és kiindulópontnak jó. A derék - csípő hányadossal együtt ami szintén olcsó. Ennyit az érvelésedről, két szám és minimális eszközigény alapján kiderül a lényeg. Fárasztó vagy.
2013. aug. 20. 15:54
 16/26 Vazul03 válasza:

szerintem ezeket az infókat egy Társkereső vagy egy Szexrandi oldalra tedd fel..!

ott több sikered lesz ezzel.. ;)

2013. szept. 6. 11:09
 17/26 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig:

-az ember intelligensebbnek született mint egy kecskebéka, tehát nem kötelező segg hülyének kezelni mindet

-bárki látja magán ha zsíros.. a BMI nem mutatja a viszcerális elhízást, ami a testsúlyon nem nagyon mutatkozik meg. a lényegre nem jó a bmi, amire jó lenne azt mindenki látja egy tükörben. eszközigény? ingyen tükröt fogok biztosítani..

2013. szept. 6. 20:49
 18/26 anonim ***** válasza:
Te nem vagy szakember, maradj a sörgyártásnál.
2013. szept. 6. 22:47
 19/26 anonim ***** válasza:
A szemedben Isten vagyok, ettől még szakembernek tekinthetsz..
2013. szept. 7. 00:12
 20/26 anonim ***** válasza:
Ne nevettesd ki magad. ;)
2013. szept. 7. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!