Mik kellenek egy otthoni konditerembe amivel már lehet komolyan, keményen edzeni, úgy hogy fejlődjünk is ahogy kell?
Nálam ezek vannak: állítható fekvenyomó pad, kétkezes rudak. Állítható egykezes súlyzók, húzódzkodó rúd, guggoló állvány, 150 kg súlytárcsa. Így már lehet edzegetni, nekem elhiheted.
Van még scott pad rész és lábgéprész a padhoz, de anélkül is megfelel a cucc kemény edzésekhez.
Áh király, ezek nem is drága dolgok!
Én rendeltem egy fekpadot, de be sz*ptam, mert pont olyan szélességben lenne jó mellre a nyomás, ahol a súlytartó villák vannak...(nem tudom érthetőbben leírni bocsi, remélem érted)
Vádlira úgy edzel, hogy a rudat és a súlyokat úgy tartod, mint a guggolásnál, csak felemeled a sarkadat?
Vádlira egylábas vádliemelést végzek úgy, hogy kezemben van egy kézisúlyzó, a másik kezemmel támaszkodok, majd csere.
Két egymásra helyezett 10 kilós tárcsára pipiskedek, tehát emelvényen kell végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!