Meddig elég a saját súlyom?
Figyelt kérdés
2 hónapja , heti 4-szer edzek saját testsúlyos gyakorlatokatok ,street workout ès fegyencedzés formájában.
Eddig a két hónap alatt látványos változáson mentem keresztül (5-6 kiló tiszta izom jött fel).
Azt szeretném tudni , hogy mennyi idő múlva fog megrekedni ez a fejlődès és mikor váltsak át a súlyzós edzésre?
Egyáltalán érdemes-e váltani?
2013. aug. 18. 21:28
1/5 anonim válasza:
Naturálban havi netto max 1kg jöhet. Bármikor kezdheted a súlyzóst is, ha belassul a növekedés. Kb egy év után már nehéz gyorsan izmot növelni, de ezt ne úgy képzeld, hogy egy évig gyors és utána mintha elvágták volna, hanem egyre lassul már fél év után is.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem.Tehát amikor lelassul a fejlődés akkor váltsak.
Ha naturalban 1 kg jöhet fel havonta akkor honnan ez az 5-6 kg?:D
mert zsír egy gramm sincs rajtam szinte.5 %-os a testzsírom.
És csak fehérjét szedek.
Amúgy 17 vagyok 178 cm.
65-ről indultam , most 71 vagyok.
2013. aug. 18. 22:01
3/5 anonim válasza:
Passz. Genetikai csoda vagy, de az is lehet, hogy feltöltődtek a ch raktárak + a ch által kötött víz + némi zsír is, ami még nem annyira észrevehető.
4/5 A kérdező kommentje:
Érdekes:) Vizesedésre gondoltam én is.
Mindegy, örülök a fejlődésnek és ennyi.
Amit meg akartam tudni azt megtudtam.
Köszi a választ! :)
2013. aug. 18. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!