Mi a véleményetek a saját testsúlyos edzéstervemről?
Hétfo; has, kar
Kedd; has, lâb
Szerda; mell, hát
Csütörtök; has, -
Péntek; has, kar
Szombat; hát, láb
Vasárnap; has, mell
nem rossz de van egy súlyos hibája: nem tartasz szünetet
ha nem tartasz pihenőnapokat,nem tud regenerálódni a szervezet,heti 3 edzés szerintem bőven elég max 4
én úgy hétfő,szerda,péntek, edzek, így van elég időm regenerálódni
Ez nem edzésterv, hanem egy heti izomcsoport-leosztás.
Szóval nem tudjuk, miket edzel, de nem tartasz pihenőnapot, hasra 5x, minden másra 2x edzel, ez rengeteg. Szerintem gondold újra az egészet.
a törzsnek jó esetben 4 oldala van,nem 1.
de ha egyszerűsítünk,akkor is marad 2 oldal.
és váll edzést sem látok.
tehát nem egy példa értékű edzésterv semmiképpen,mert lényegi dolgok hiányoznak alsóhát,gerincfeszítő,váll,csuklya.
a törzs első fele asszimetrikusan sokat kap,miközben a hátsó rész meg semmit se,uh még önkárosító is lehet hosszú távon.
Köszönöm mindenkinek! akkor meg csinàlom pihenő napokkal. Egyébként én ezekről nem hallottam amit az utolsó írt (alsóhát,gerincfeszítő,) a csuklyáról hallottam, a váll gyakorlatot meg a karhoz gondoltam. Szóval ezek ha tényleg ilyen fontos gyakorlatok akkor tudtok nekem mondani rá konkrét példákat.(ne legyenek túl nehezek) Amúgy a gyakorlatokat innen veszem: [link]
Hétfo; has, hát
Kedd; pihenés
Szerda; has, kar
Csütörtök; pihenés
Péntek; has, mell
Szombat; pihenés
Vasárnap; has, láb
Erről vélemények?
Én nem az izmok,vagy izomcsoportok alapján edzek,
hanem gyakorlatok alapján:hetente háromszor van fekvőtámasz,guggolás,húzódzkodás,de vannak más gyakorlatok,
melyeket háromnaponta alkalmazok,és nagyon jól bevált ez az edzésmódszer,érdemes gyakran edzeni egy-egy testrészt,
csak egyszerre nem olyan sokat mint egy testépítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!