Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mr. Olympia TOP 5 tippek?

Mr. Olympia TOP 5 tippek?

Figyelt kérdés

Szerintem:

1. Kai Greene

2. Phil Heath

3. Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay

4. Jay Cutler

5. Shawn Roden

2013. aug. 18. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a nagy tömeg lesz a trend indén a bíróknál akkor a Cutler nyeri.Vagy szerintem is a Kai Greene,már tavaly megérdemelte volna.
2013. aug. 18. 12:54
 2/6 Sir Sarcasm ***** válasza:

#1 Hogyan nyerhetne Cutler, ha a tömeg a lényeg? Ramy és Kai vastagabb így, hogy Cutler le van maradva. Ráadásul Phil is k_rva nagy szerintem. Meg Rhoden is állítólag XD

Szóval én már nem tudok tippelni, mindegyikük nagy és kiváló versenyző. Én Ramynak drukkolok, hogy minél jobbat érjen el.

Egy valamit biztosan tudok: Jay nem lesz bajnok.

2013. aug. 18. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy érdekel ez a cikk:

[link]

Nekem Mamdouh Ellsbiay a legszimpatikusabb.

2013. aug. 18. 19:28
 4/6 Sir Sarcasm ***** válasza:
Igen jó cikk, de ez sem sokkal több, mint találgatás.
2013. aug. 18. 23:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Valóban jó cikk, és nekem is nagyon szimpatikus Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay, ahogy így berobbant a köztudatba, és a formája stb.. de Kai Greene megérdemelne egy győzelmet!
2013. aug. 18. 23:36
 6/6 Sir Sarcasm ***** válasza:
Ramy a kedvencem, de tényleg Kai érdemelné meg a győzelmet. Ramynak pedig úgy a dobogó harmadik foka reális, azért Phil-t és Kai-t így elsőre nem fogja tudni leverni.
2013. aug. 19. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!