Szerintetek ki az esélyes az idei Mr. Olympia győzelemre?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 11:52
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem Cutlernek köze nem lesz hozzá. Kai vagy Phil szerintem is :)
2013. júl. 15. 13:16
4/9 anonim válasza:
Cutler nem esélyes, Kai meg a botrányai miatt nem nagyon esélyes.
5/9 Szergej55 válasza:
Szerintem is Phil és Kai a két nagy esélyes. Jay tényleg el van maradva a felkészüléssel, de én ettől függetlenül szurkolni fogok neki, még akkor is, ha nincs túl sok esélye.
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy Kai botrányos de viszont a mostani forma is nagyon brutál és még van 11 hét. :)
utolsó: kornél amatőr versenyző.:))
2013. júl. 15. 19:52
9/9 Sir Sarcasm válasza:
Kai vagy Phil nyer
3. helyért Ramy és Rhoden fog harcolni, de ez csak tipp, sok jó versenyző lesz még
Jay meg le fog bőgni, örülhet, ha egy 6. helyet megcsíp
Én Ramynak szurkolok, hogy minél jobbat érjen el. Szerintem a dobogó 3. fokánál jobb helyezés nem reális nála. Ha formaidőzítésben jobb lenne akár meg is nerhetné az O-t, de nem lesz tökéletes, tapasztalat kell még neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!