Ha edzek akkor ha fehér rizst eszek az jó vagy inkább barna rizs?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 07:53
1/6 anonim válasza:
Az is jó. De ettől még nincs rendben az étrended, ki kell számolni, hogy meglegyen a napi 2g x ttkg fehérje és a kb 5-6g x ttkg ch.
2/6 anonim válasza:
Fehéret inkább csak edzés után,mert gyors felszívódású.Edzésen kívül meg barnát.így praktikusabb,egészségesebb.
3/6 anonim válasza:
Jaj már megint ez az egészséges nem egészséges. Sokat sportoltam de nem ezen múlik.Edzés előtt ne edd magad halálra és utána sem.Persze nyilván én vagyok a régimódi
4/6 anonim válasza:
Ja, + a fehér rizst sem magában esszük, hanem zöldséggel és hússal, ami lassítja a felszívódást.
5/6 anonim válasza:
100%-ban biztos voltam benne,hogy valami baj lesz azzal,amit írok:) Nem is a "testépítés" kategória lenne enélkül.
Montez,akkor te egyed úgy.De eheted fehér kenyérrel is,annak a felszívódását is lassítja a hús+zöldség...Az egészségére mindenki úgy és olyan mértékben figyel,ahogy akar.
6/6 anonim válasza:
kicsit félreértetted, én nem támadtalak, csak leírtam kiegészítésnek, ismeretterjesztésnek. Nem kell kiakadni és mindenben rosszindulatot keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!