Hány éves kortól ajánlott elkezdeni a testépítést?
Figyelt kérdés
KB addig akarok lejutni mint Yuri Bojka. (tudom h nem egy-két év lesz)2013. aug. 14. 18:11
11/27 anonim válasza:
Napi 1000 kreatin kapszulával könnyű elérni! xD
12/27 anonim válasza:
Csak vicc.
de akkor most miért irtad le? Most újból elkedvetlenitetted a kérdezőt.
14/27 anonim válasza:
XDD Ez hatalmas, Csabi a nap hőse, a kérdező szerintem már megvette a kondibérletet! Amúgy csodagenetikával elérheted, de semmi nincs ingyen.
15/27 anonim válasza:
naugye mondtam en hogy el lehet erni koszia hos rangot ere most beveszek 3 kreatint
17/27 anonim válasza:
De Csabi mi a szarnak szedsz ilyeneket ha ilyen vékony vagy: [link] ezt valamelyik kérdésnéltetted ki
18/27 anonim válasza:
csai nyomja a danabolt kreatinnal, így tuti..) És megy hozzá vajas kenyér, mert azzal ütős.
20/27 anonim válasza:
Erről egy orvost kellene megkérdezni de szerintem 16 az az életkor amitől már el lehet kezdeni
Azelőtt nem érdemes mert a csontok még fejlődésben vannak és hajlékonyak
Kérdezd meg az orvosodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!