Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 4-napja vettem BioTech USA...

Valentin96 kérdése:

4-napja vettem BioTech USA Creatine Tablets formul-t rá van irva 5 tabletta. Nap. De hogy osszam be milyen időközönként?

Figyelt kérdés
! napja vettem BioTech USA Creatine Tablets formul-t rá van irva 5 tabletta.nap. de hogy osszam be milyen időközönként?
2013. aug. 13. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igazam is van.:) írtam privit.
2013. aug. 19. 11:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Összetevők: TOR matrix (pufferelt kreatin, mikronizált kreatin)

= monohidrát

, kreatin szérum (kreatin HCI, kreatin glukonát, kreatin AKG), energiamaximalizáló anyagok (niacin, zöld tea, guarana), ATP faktor (kálcium piruvát, L-tirozin, arginin AKG, citrulin malát, NADH), piridoxin HCI, mesterséges aroma, cukor, tartósítószerek, nátrium, búza glutén, szója, élesztő.

2013. aug. 19. 12:17
 13/13 anonim ***** válasza:
csak hogy tiszta legyen: a kreatin szérum az csak 100mg, tehát ebben van egyén kreatin kötés. De mellette van kb 1g (1000mg )monohidrát, tehát a nagy része ebből áll a creatornak!
2013. aug. 19. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!