8hónapja abbahagytam a tabletta szedését, azóta változó idöközönként jön meg a menstruációm, volt hogy 30 napra, de volt hogy 52 napra jött meg, most 43 napra jött meg, de nem vérzés, hanem barna folyásom volt! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Megszakítással védekezünk!Most a 48-ik napon vagyok és nem jött meg ,vajon megjön még vérzés formájában?2009. júl. 19. 18:10
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, de ha nem akartok babát, akkor nagy ötlet megszakítással védekezni...
Csinálj tesztet.
2/3 anonim válasza:
akartok babát? ha nem akkor minek hagytad abba? és akkor nemkéne megszakítással védekezni, ha nemkell még a baba.
sztem csinálj egy tesztet
3/3 A kérdező kommentje:
9 évig szedtem a tablettát,panaszaim voltak, azért hagytam abba a szedését, nem a baba miatt.
Tesztet fogok csinálni, köszönöm.
A kérdésem még mindig az, hogy vajon miért lehet ez?
2009. júl. 19. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!