Ki ad el olcsón maximum 2000-ért izom növelőt mondjuk 2 tabletta is elég? De írjatok bármit amit akartok.
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 11:33
1/20 anonim válasza:
Rosszul aludtam ma. Annyira fáradt vagyok, csak ásítozok. A lábam is álmos, legszívesebben aludnék még hat órát, de lehet már így is sok volt.
2/20 anonim válasza:
Amúgy én szívesen eladok neked 2 tablettát 2000-ért, akár euróban is.
3/20 anonim válasza:
3 nap felsőtest edzésem volt, tegnap csak az árnyékboxtól szétszakadt a vállam. Tegnap már lábedzés is volt, azt is érzem.
Kint voltam az erkélyen: szép idő van.
Örülnék 5 kiló lazacnak.
4/20 anonim válasza:
tegnap hoztam egy zsák krumplit oszt kiszakadt
5/20 Lipton. válasza:
Tegnap beszéltem a pápával, azt mondta, hogy kecske.
6/20 anonim válasza:
Ma vágtam életemben először csirkét, 2* hánytam, de már a sütőben van a fele.
7/20 anonim válasza:
Ez igen!
A húsevéshez fel kell nőni, de gratulálok annak aki így tudja csinálni! Jó étvágyat és egészséget hozzá!
8/20 anonim válasza:
Olyan sok rakott krumplit ettem,hogy mindjárt hányok.
Asszem Wash tud el adni 1 doboz Szunnyadóizomstimulátor 2000-t!!
Amik felbszták az agytekervényeimet:
Holnaptól málna diétát tartok.Tényleg 1 kg málna az hány kcal?? Sok? mert fogyni szeretnék! A lényeg ,hogy 30 kiló izmot veszítsek.
Tök szálkás a karom és 39-es tényleg!! Csak 5 cm zsír van rajta.
Ha megeszek 500 kreatin tabit akkor Ronnie Coleman leszek.Amúgy nem csabika tezsvííre vok.
9/20 anonim válasza:
Pesti lakás utcára néző nagymamával eladó!
10/20 Linkoln válasza:
Viszket a a lapockám, valaki megvakarná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!