Ki ad el olcsón maximum 2000-ért izom növelőt mondjuk 2 tabletta is elég? De írjatok bármit amit akartok.
Rózsaszín sündisznócska szalad a szakaszos sávelválasztáson
Ezt mondjátok ki minél gyorsabban :)
A Pirosat vagy a Kéket választod?!
A kék a felsőtested gyúrja ki. Holnap reggel felébredsz az ágyadban, és nem emlékszel semmire. Az életed megy tovább a régi "normális" kerékvágásban csak 30 kilóval több izom lesz rajtad, deltás, sukárcsávó leszel.
De ha a pirosat választod, az életed már soha nem lesz az, ami régen volt. Lesznek lábizmaid,de a felsőtested a régi marad. Tükörbe nézel, kilépsz a Mátrixból, és megismered a Valóságot!
Öcsém tegnap felmentem a boltba vettem 2 doboz sört, hazaérek felbontom az egyiket sztem romlott volt, olyan büdös dög szaga volt hogy majdnem elhánytam magam.
Este felbontottam a másikat is az sztem jó volt, nem volt szaga, de nem merem meginni.
Told neki csak igyál rá valami töményet ami biztosan fertőtleníti a gyomrot! Meg előtte is..
Rózsaszín szündicsnócska szaWÁÁÖÁÁÁRRRRRRR..!!!
nagyon király ez a film ilyet még nem láttam
Szerintetek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!