Valentin96 kérdése:
4-napja vettem BioTech USA Creatine Tablets formul-t rá van irva 5 tabletta. Nap. De hogy osszam be milyen időközönként?
Figyelt kérdés
! napja vettem BioTech USA Creatine Tablets formul-t rá van irva 5 tabletta.nap. de hogy osszam be milyen időközönként?2013. aug. 13. 17:03
1/13 anonim válasza:
5 tabletta az csak 5g kreatin. Azt én megenném egyszerre edzés után.
De jobb lenne normális monohidrát porral egy feltöltés, majd 30 napig szintentartás.
2/13 anonim válasza:
A tablettás nem egy jó forma. Bőségesen kell mellé folyadék.
3/13 tap bela válasza:
Elég szomorú, hogy a terméken nincs egyértelműen leírva mennyi mennyiséget is ajánlatos.
4/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2013. aug. 13. 23:23
5/13 anonim válasza:
Nem olyan rossz a tablettás, csak legalább kétszer annyi kell belõle mint ami rá van írva! de igen, feltöltésnek jobb a poros! !!
6/13 anonim válasza:
Nem az hogy rossz, de nézd már meg, hogy tablettásban mennyi kreatint mennyiért veszel és mindjárt láthatod hogy marhára nem gazdaságos.;)
7/13 anonim válasza:
Ha már Bitech cretaine, akkor én a Creatort venném, az nem vizesit annyira mert nem monohidrát, hanem kevert és erõben is sokat hoz:-):-)
8/13 anonim válasza:
A creator is monohidrát, mnézd már meg. Egy kapszulában 1g monohidrát por van és 100mg egyéb, ami semmi.
Talán olvasni kellene picit. Nem éri meg a creator.
9/13 anonim válasza:
És egyik kreatin formula sem vizesít, csak ha csomó cukrot nyomsz mellé. Sok kreatin transzport rendszer ezért vizesít, mert egy rakplap cukor van mellette. De egyébként a monohidrát sem vizesít! És mindenféle kreatin kötés kreatin foszfáttá bomlik a sejtekben és így használódik fel, tehát, mindegy hogy miből vitted be!
10/13 anonim válasza:
Megnéztem a dobozt, nem ír monohidrátot.. De legyen igazad:-):-) Te mióta edzel? Küldhetnél egy képet, kíváncsi vagyok mennyi idõ alatt mit értél el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!