Most Whey C-6-ot használok és ki szeretném próbálni az Anabolic Wheyt a Scitec Nutritiontól, szerintetek melyik a jobb?
a két fehérje közül a Whey C6 és a Peak Whey Fusion természetesen jobb, mint az anabolic whey. Ha jól emlkészem ez az anabolic whey
"Extra Amino Matrix"
(Dextrose, Creatine Monohydrate, L-Glutamine, Taurine)
ezt is tartalmazza adagonként.1710mg mennyiségben. Ami olyan elenyésző mennyiség, hogy leírva jól hangzik, de....
Ettől függetlenül én Myprotein Whey Deluxe 3kg-ost venném, mivel ez is u.a. alapanyagú protein, mint a Whey fusion, vagy a Whey C6. Sokkal olcsóbban jövök ki, mivel semleges natúr ízben is van. 13.980Ft-ért (!!!) szint tiszta, minden adalékaynagtól mentesen. Nincs hozzáadott dextróz sem!!! Ehhez veszek Myprotein L-leucint, vagy My protein BCAA-at, ez utóbbit 10.890Ft/kg-ért nagyon jó áron megkapom, és sokkal anabolikusabb, sokkal magasabb EAA aminokat tartalmazó proteint tudok előállítani.
tap bela jól írja a myproteinek nagyon jók, és árban is a legjobbak.
A carb f szerintem kicsit jobb a vitargo miatt, bár kérdés, hogy mennyi van benne?!
Vagy vegyél carbopur-t.
igen, ezt én látom a felsorolás sorrendjéből, hogy miből van a legtöbb, de pontos mennyiség nincs ott. Másrészt a Carbo x-ben meg semmi vitargo nincs, ezért írtam, hogy jobb a carb f.
Vagy nem értem, hogy mire írtad nekem, mit akartál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!