Hogyan edzem NAGYON vékony vádlimat? A többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! 32 éves férfi vagyok, 84 kg, amúgy szerintem felső testem átlagos, de a lábam, főleg a VÁDLIM ULTRA vékony.Szeretném elérni, hogy nézzen ki valahogy, mert már nagyon zavar.Válaszotokat előre is köszönöm.2013. aug. 12. 19:48
1/13 Prto3inVitez válasza:
2/13 anonim válasza:
nyomathatsz rá heti 3 edzést is. Pl egylábas vádliemelés emelvényen súlyzóval a kézben, a másikkal támaszkodsz.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyors válaszod, ezt az oldalt én is nézegetem pár napja csak gondoltam van valakinek pozitív személyes tapasztalata.
2013. aug. 12. 20:10
4/13 anonim válasza:
leírtam a pozitív tapasztalatot, nem olvastad?:)
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Montez.Ez elvileg elegendő lenne valamiféle változásra? Vagy szedjek-e hozzá fehérjét?
2013. aug. 12. 20:17
6/13 anonim válasza:
Az egész napi étrend számít, eleve kajából is sok fehérje kell. De edzés után mehetne egy turmix, az jól jön mindig.
7/13 A kérdező kommentje:
Pl: 100% Whey Protein az megfelelő lenne?És szerinted mennyi idő után várható fejlődés?(tudom ez nagyon idegesítő kérdés) de tényleg nagyon gázok a pálcikáim:D
2013. aug. 12. 20:26
8/13 anonim válasza:
az jó lesz, bár nem olcsó.
Több hónap is kell egy jobb eredményhez a vádli elég makacs sajnos. De látod most sem az étrend érdekelt téged, csak a tápkiegben bízol, pedig az csak egy része a fehérjebevitelednek.:)
9/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az étrend nagyon fontos szerepet játszik, és szívesen fogadom a te ajánlásodat (pl: 1 heti étrend )
2013. aug. 12. 20:46
10/13 A kérdező kommentje:
Jaa, ha tudsz olcsóbb fehérjét az is érdekel.
2013. aug. 12. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!