Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnék arcra gyúrni\hízni?

Hogy tudnék arcra gyúrni\hízni?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony arcom van, elég rosszul is néz ki..:D

Kondizom mellette, alkatommal nincs problémám viszont az arcom nem akar kikerekedni semmiképp. Mivel az arcban is sok izom van, gondolom azokat is lehetne valami módon fejleszteni, hátha ez segítene valamit. Tudnátok esetleg tippet adni? Nagyon hálás lennék ha valaki segítene.

2013. aug. 6. 18:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Erre nem tudok mit mondani.
2013. aug. 6. 18:28
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem tudsz arcra gyúrni. Tömegnövelő étrenddel majd kerekedik a fejed is, ha megy rá kis zsír..)
2013. aug. 6. 18:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogj sokat,aztán idd a turmixot. :D
2013. aug. 6. 18:34
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor megszívtam.:)
2013. aug. 6. 18:36
 5/18 anonim ***** válasza:

Basszus mikor elolvastam a kérdést elkezdtem nevetni, hogy arca gyúrni. xDD

De azért, hogy ne csak offot írjak rákerestem Google,

és nem találtam semmit, de szerintem nem lehet az arcon növelni az izmokat, hízni se lehet szerintem.

2013. aug. 6. 18:37
 6/18 anonim ***** válasza:
Én pedig a szőrmerevítő izmaimat szeretném edzeni!(igen, van ilyen)
2013. aug. 6. 18:40
 7/18 A kérdező kommentje:

Na ja, tök vicces hogy hiszti helyett próbálok valamit a csúnyaság ellen tenni:D

Hát így jártam, legalább valakit megnevettettem ha már másra nem voltam ma érdemes:)

2013. aug. 6. 18:42
 8/18 anonim válasza:
Rágózz :D
2013. aug. 6. 19:05
 9/18 anonim ***** válasza:

ja rágózz ez nem is olyan hülyeség..

most erről eszembe jutott nem tudom hány éves vagy én 26, mikor kicsik voltunk 8-9 évesek ment ez a Turbo-rágó matrica biznisz, mindenki (fiuk) egy csomó rágót vettünk szinte minden reggel hogy melyikbe milyen matrica van 5-öt 10-et kinek mennyi pénze volt, és ezeket így egyszerre "be szoktuk rágni"

és órákon keresztül csak rágtuk, és rágtuk, (még a lányoknak is menőztünk hogy 10 rágót egyszerre rágunk)

és egy két hónapon belül elég zorál fejünk lett, de tényleg, az állkapocsnál és a nyak azon részén ahol az ütő erek vannak eléggé megvastagodtunk.

2013. aug. 6. 21:00
 10/18 anonim ***** válasza:
A rágó hülyeség! Attól nem lesz izmos alkarod, ha 20.000-szer ökölbe zárod a kezed! A rágóizmokat nem igazán lehet fejleszteni, így is annyi erő van bennük, hogy szét tudnák roppantani a fogaidat.
2013. aug. 6. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!