Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnék arcra gyúrni\hízni?

Hogy tudnék arcra gyúrni\hízni?

Figyelt kérdés

Nagyon vékony arcom van, elég rosszul is néz ki..:D

Kondizom mellette, alkatommal nincs problémám viszont az arcom nem akar kikerekedni semmiképp. Mivel az arcban is sok izom van, gondolom azokat is lehetne valami módon fejleszteni, hátha ez segítene valamit. Tudnátok esetleg tippet adni? Nagyon hálás lennék ha valaki segítene.

2013. aug. 6. 18:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

a turbo rágó nálunk is nagy teret hódított!:D

hát nem is tudom, viszont látni szoktam olyat hogy ha valaki meghízik annak az arca is. Én is híztam most egy pár kilót mióta edzek (1 éve) de szinte semmi.. ugyanilyen kisfiús arcom van, elég lehangoló látvány:D

2013. aug. 6. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, de ha edzel izomban hízol, és csak ott ahol dolgoztatod. Zsírból mindenhova híznál, arcra is de ezt ne akard :)
2013. aug. 6. 21:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát már hogy ne akarnám? Inkább legyen egy kis tokám, kerekedjen az arcom, - nem sajnáltatni akarom magam - de elég ronda srác vagyok így vékonyan :D
2013. aug. 6. 21:28
 14/18 Szergej55 ***** válasza:
Próbáld meg elhitetni magaddal, hogy mindenki fölött állsz mind intelligencia, mind egyéb más terén. :) Amúgy kifejezetten arcra nem lehet hízni, az csak járulékosan jön, ha egyébként is nő a súlyod. Szerintem inkább fogadd el az arcod olyannak, amilyen!
2013. aug. 6. 22:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Kenyjed disznózsírral
2013. aug. 6. 23:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Botox :DD

Vagy ja, kacsazsíros kenyér dögivel.

2013. aug. 8. 18:55
 17/18 A kérdező kommentje:
na jólvan, hiszek nektek!:D
2013. aug. 8. 19:37
 18/18 gungasam ***** válasza:
Véleményem szerint az arc is alakítható tréninggel, masszázzsal.Nyilván nem a zsíroskenyér fogja feldobni a külsődet. A rágógumi csak egy a lehetőségek közül.Bár nincsenek tapasztalataim arcformálás terén de a sok mosolygás, derű, öröm segít szerintem.Ezt nem lehet erőltetni, rá kell hangolódni.Olyan életmód vagy életszemlélet kell hozzá...amiért tehetsz.
2013. aug. 14. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!