Szeretnék egy kicsit gyúrni, de túl sovány vagyok, ti mit ajánlanátok amitől hízni tudnék?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 18:25
3/14 A kérdező kommentje:
Ha a cigiről leszoknék akkor az segítene?
2011. jan. 17. 18:58
4/14 anonim válasza:
Segíthet, igen. Egyrészt lassul az anyagcseréd (több tápanyag marad a szervezetedben), másrészt pedig ugye sokan attól félnek, hogy ha leszoknak a cigiről, elhíznak. A Te esetedben nem gáz, ha a cigizést az evéssel pótolod. No persze ésszel kell csinálni!
5/14 anonim válasza:
Hát én imádom a túl sovány fiúkat! Kéne is egy olyan! Okos és max 36éves. Híznia nem kell. Viszont gyúrhat! Tésztát a konyhában! :D
6/14 anonim válasza:
Bocs, kedves kérdező, tudom, hogy ez nem társkereső oldal, de az előbbi Hozzászólónak üzenném, hogy vékony, fiatal férfiembör vagyok. :) A többit privátban. :D
7/14 anonim válasza:
Cigit le! Enni, enni, bármikor bármit! Elmenni egy konditerembe, az edzőnek elmondani a problémát, ír majd edzéstervet...
8/14 anonim válasza:
Ezt megszívtad!A dohányosok több miosztatint termelnek,ami egy izomnövekedést gátló vegyület.Ha letetted számold miből mennyit eszel.Ha nem hízol 3000 Kcal-tól,majd hízol 3500-tól..ha annyitólsem,majd 4000-től..(a hízás itt az izmosodást jelenti)
9/14 A kérdező kommentje:
Na ja,de tudtommal felénk nincs kondi terem:( Viszont vannak súlyzóim. Ezért is gondoltam,hogy leteszem a cigit és egy 10 kilót hízok,majd elkezdenék gyúrni. Most 175cm vagyok és 60 kiló, kb 70-75 kilósra kéne híznom.
Hogy hízhatnék leggyorsabban 10-15 kilót? Egyek meg egy vödör zsírt?:D
2011. jan. 17. 21:12
10/14 A kérdező kommentje:
U.I: A cigit tényleg le kéne tennem, mert naponta 4x eszek elég sokat,de mégse hízok. Gondolom a cigi gátolja.
2011. jan. 17. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!