Szeretnék egy kicsit gyúrni, de túl sovány vagyok, ti mit ajánlanátok amitől hízni tudnék?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 18:25
11/14 anonim válasza:
Mintha magamról olvasnék, komolyan! 175 centi/60 kiló, cigizek... És tudom, hogy le kell tenni a cigit, anélkül se az edzés, se a kajálás nem ér semmit. Na jó, csodát nem várok, mert alkatilag ilyen vagyok (Apám is egész életében küszködött az alkatával, pedig nem is dohányzott). Hát szóval: kezdjük a cigi letevésével. Szép apránként kell megoldani a dolgot. Az otthoni súlyzós edzés szerintem jó arra, hogy javuljon az erőnlét. Nyilván hosszú távon a konditerem a megoldás... De ne szaladjunk előre, első lépés a leszokás.
12/14 A kérdező kommentje:
Hát igen a cigiről le kéne szokni:) A vicc az,hogy nekem csak a karjaim a vékonyak, tehát vállam az van, meg a bordáim se látszanak ki. Tehát úgymond csak a karjaimra kéne gyúrni.
2011. jan. 17. 21:29
13/14 anonim válasza:
Megint én vagyok (a 175/60 cigizős). Ismerős a probléma. Az alkarom úgy néz ki, mint egy-egy gyufaszál. :) Bár máshová se ártana egy kis izom.
Jó lenne, ha kapnánk tanácsot, hogyan lehet ezen házilag segíteni.
14/14 anonim válasza:
b-vitamin mega dózisban meghozza az étvágyat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!