Érzékeny vagyok a tejcukorra. Sima whey protein vagy whey protein professional érdemes vennem?
A professionalban van emésztőenzim, de ez csak javítja és gyorsítja a felszívódást/ emésztést. Egyik enzimnél se találtam, hogy segítene a tejcukor lebontásában.
Vagy mégis jó erre?
Mert nem laktáz enzim van benne, hanem fehérjebontó enzim.
Vegyél izolátumot, amiben kevés vagy nulla ch van, vagy válts másféle proteinre, pl tojásprotein, marhaprotein.
Edzés utánra mindenképp valami gyorsat akarok. Az izolátum meg nagyon drága (nekem).
Ha csak edzés után eszek whey-t akkor melyiket érdemes vennem?
Mármint a kérdésben említettek közül? Maradj a prof-nál.
Egyébként a tojás vagy marhaprotein sem lassú, max egy picit lassabb.
Miért nem veszel tejcukorbontó enzimet? Csomó van, és nem volna semmi gondod.
laktáz enzim
Tudom, hogy lehet venni, régebben vettem is. Sajnos most már nem lehet kapni olyan olcsón.
Amúgy egy nagyobb adag fehérjénél még nincs gond, de ha reggel is meg ebédnél is szedem akkor már nem okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!