Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street workout vagy ink....

Street workout vagy ink. Edzőterem?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és elszeretnék kezdeni gyúrni, hogy szálkásabb legyek. Nem akarom magamat teljesen felpumpálni, ink. szálkásabb szeretnék lenni, de nem akarom túlzásba vinni.

Szerintetek a street workout vagy ink. az edzőterem lenne jobb erre?

Sokaktól hallottam h azok akik edzőterembe járnak, legtöbbjük talán 50 fekvőt se tud csinálni, mert hogy csak felpumpálják magukat, de nem tudják utána az izmaikat használni csak pl súlyok alatt. De ilyen felhúzódzkodás,fekvő,felülés már nem megy nekik.

Én meg nem akarok olyan lenni akinek pl hatalmas bicepsze van de 20 felhúzást nem tud csinálni.

2013. aug. 11. 15:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igazán szembeötlő eredmény olyan 3-5 hónap alatt meglesz. Genetikafüggő.
2013. aug. 11. 16:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Pár hónap alatt már látszódik, de egy komolyabb forma az nem hónapok kérdése.
2013. aug. 11. 16:38
 13/20 A kérdező kommentje:
Értem. És amúgy később nem lesz ebből vmi bajom h 16 évesen elkezdek edzeni?
2013. aug. 11. 16:52
 14/20 anonim ***** válasza:
ha normálisan bemelegítesz és szabályosan végzed a gyakorlatokat, akkor nem lesz.
2013. aug. 11. 16:53
 15/20 A kérdező kommentje:
Meg hogyha most elkezdek elmenni edzeni akk most már egyből vegyek ilyen tömegnövelőt meg igyak ilyen turmixot? vagy ez majd csak később kell? vagy már most is mehet?
2013. aug. 11. 16:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Birod már most is.
2013. aug. 11. 19:54
 17/20 A kérdező kommentje:
Okés,köszi szépen!
2013. aug. 12. 10:38
 18/20 anonim válasza:

én 2 éve edzek street workout-ot és látszik rajtam hogy edzek és rendszeresen csinálom is.

12f

2013. aug. 14. 23:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Előző (18-as), csak azért írta oda, hogy valaki kössön bele, hogy ez nem igaz, és ezáltal a street workout legyen megalázva. Hát barátom, ez sajnos nem jött össze.
2013. aug. 20. 18:53
 20/20 anonim válasza:

Neked megy az 50 fekvő? az alapvető tudás hiányzik nálad a súlyzós edzés vs salyát súlyos edzésről.

Street wo: divatos bohóckodás

edzőterem: fokozatos eredmény, ha van benned alázat

rendes kaja nélkül viszont egyiknek sincs értelme. egy löket jumbo az edzés után nem jelenti, hogy testépítesz.

2014. szept. 24. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!