Street workout vagy ink. Edzőterem?
16 éves fiú vagyok és elszeretnék kezdeni gyúrni, hogy szálkásabb legyek. Nem akarom magamat teljesen felpumpálni, ink. szálkásabb szeretnék lenni, de nem akarom túlzásba vinni.
Szerintetek a street workout vagy ink. az edzőterem lenne jobb erre?
Sokaktól hallottam h azok akik edzőterembe járnak, legtöbbjük talán 50 fekvőt se tud csinálni, mert hogy csak felpumpálják magukat, de nem tudják utána az izmaikat használni csak pl súlyok alatt. De ilyen felhúzódzkodás,fekvő,felülés már nem megy nekik.
Én meg nem akarok olyan lenni akinek pl hatalmas bicepsze van de 20 felhúzást nem tud csinálni.
Hülyeség amit terjesztenek a kondiról. Nyugodtan nézz le egy terembe. Hány kg vagy és hány cm magas?
A Street Workout inkább látványos mutatványokból áll, abból több év kell,hogy látszódjon is valami komolyabb izmosodás.
Akkor tömegnövelő étrend kell neked.
A testépitést fikázóknak mutasd meg ezt:
Sokan mondják,hogy a testépitők nme tudnak ilyeneket blablabal...
Nem veszélyes a táplálékkiegészitő,az csak sima kaja. Nyugodtan egyed.
Olyan soha nem is leszel naturálban (kox nélkül), sőt még koxal sem biztos.
A tömegnövelő az tápkieg, nem kox, nem káros. Ez is csak kaja, nem csodaszer, nem varázspor. Annyi az előnye hogy könnyebben tudod bevinni a tápanyagokat így. Én edzés utánra ajánlom csak a tömegnövelőt, ekkor van szükség gyors tápanyag-visszatöltésre. A tömegnövelőkben gyors szénhidrátok is vannak, sőt ez a nagyobb rész + fehérje.
A gyors szénhidrát (cukrok: pl dextóz) csak edzés után mehet, ezért ilyenkor menjen csak tömegnövelő.
De az még jobb megoldás ha veszel külön tejsavóproteint (whey protein) és edzés után ehhez teszel 40-50 g dextrózt (szőlőcukor). Így reggel cukor nélkül tudod tenni a proteint a zabpehelyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!