Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit kell úsznom, futnom,...

Mennyit kell úsznom, futnom, stb. , hogy szedhessek fehérjét?

Figyelt kérdés
??
2013. aug. 10. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Ahhoz semmit nem kell tenned, bárki ehet fehérjét. Tudod van a húsban, tojásban, túróban, stb. Tudom ,hogy a tápkiegre gondoltál, az is csak kaja, nyugodtan ihatod-eheted, nem kell hozzá még sport sem, de bármelyik sport után ha iszol egy turmixot az jól fog jönni.
2013. aug. 10. 18:20
 2/9 A kérdező kommentje:
értem,és ettől erősödöm is(mármint ha sport után iszom)??
2013. aug. 10. 18:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Önmagában csak attól nem, mivel az egész napi étrend számít. Viszont segíti, hogy meglegyen a napi fehérjebeviteled.
2013. aug. 10. 18:27
 4/9 A kérdező kommentje:
aha,és ha kevesebbet eszem,akkor igen? :)
2013. aug. 10. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Na várj. Mit szeretnél? Izomnövekedéshez kalória pluszban kell lenned, azaz több kalóriát kell bevinned kajából, mint amit elhasználsz. zsírleadáshoz pedig kalória mínusz kell. Ilyenkor viszont nem tudsz izmot növelni.
2013. aug. 10. 18:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem!!!elsősorban kalória leadás!
2013. aug. 10. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
zsírleadás. Akkor szálkásító diéta kell, alacsonyabb szénhidrát tartalmú étrend legyen.
2013. aug. 10. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Kalórialeadás, ajjaj :D
2013. aug. 10. 19:47
 9/9 A kérdező kommentje:
miért ajjaj?? :D
2013. aug. 12. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!