Melyik izomnövelő való nekem?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, kb. 3 hónapja gyurok itthon. Tudom hogy az izomnövelő szerek 18 éven felülieknek valóak, de nincs olyan, ami nekem is jó, vagy valami vitaminok, amik növelik az izmaimat ?2013. aug. 10. 10:19
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Felőlem aztán mérgelődhetsz,nem az én gondom, csak azt nem értem,miért tiltanának ki.
Kösz,hogy reagáltál,nem tudom mit gondoljak,mert csak egy link, szivesen elolvasnám egy hozzáértő,pl Montez véleményét.
13/18 anonim válasza:
A linkelés miatt tilthatnak ki bárkit.
14/18 anonim válasza:
én ki voltam tiltva nemrég 2 hónapi linkek miatt, pedig csak edzésterveket linkeltem. Kérésre engedtek vissza.
Egyébként lehet, hogy lemaradtam, de hogy jön a kérdéshez az L-karnitin? :)
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Bunny kapcsán jött fel az ""L-karnitin ügy".
17/18 anonim válasza:
Szegény o23r itt még csak értetlenkedett a tiltás kapcsán, most meg ő sincs már :'(
18/18 anonim válasza:
Én sem leszek mostanában, kicsit pihenek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!