700 kalóriával hízok. Mit csináljak?
Sziasztok, a történet röviden annyi, hogy tavaly jó hülye voltam és koplaltam. (napi 400 kalória volt, amit meg tudtam enni.)
Láttam hogy ez így nem jó, felemeltem a szénhidrátmennyiséget a testtömegem kétszeresére grammban.
De húst még mindig nem tudtam enni, mert a családban nem szereti senki. Így akkor ha én ennék, csak ritkán van, mert nem főzhetek magamnak külön, nem engedik. Pedig én szeretem. De csak tojásból nem lehet fedezni a napit, tápkiegészítőre sincs most keretem.
A szénhidrát növelése után súlyzós edzéseket kezdtem végezni, de hízás még továbbra sem volt. Inkább fogytam.
Aztán idén nyárra végre sikerült azt elérni, hogy minden nap meglegyen fehérjéből is a 2 testsúly gramm/kg.
Így egy nap már kb 900-1000 kalóriát ettem, de már túl gyorsan kezdett a súlyom gyarapodni, visszavettem a szénhidrátot(0,5-1 testsúly g/kg), most napi 700 kalóriát eszek, de így is hetente +1 kilót hízok.
Mit csináljak, izmosodok ugyan, de be is zsírosodtam!
A szálkásító étrenddel tömegelek, ez azért elég gáz.
ha te 700 kalóriával hízol valószínűleg etióp származású vagy :)
számold át még egyszer hogy mennyit is eszel ,mert nem hiszem el hogy 700kalóriával bárki is hízni tudna kondi mellet :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__45..
kiszámoltam, tényleg annyi. néha összejön a 800 is.
most 56(felszedtem párat). 170 cm
(igen, lány vagyok :))
Köszönöm.
Utolsó: milyen időközönként hintáztassam? Hetente egy ch dús nap? Vagy 2 hetente?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!