Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem hízok?

Miért nem hízok?

Figyelt kérdés
Nyári szünet eleje óta edzek, de a mérleg még mindig ugyanannyit mutat. Sokkal erősebb lettem, néhány gyakorlatnál megdupláztam a súlyokat amiket használok. Sokkal jobban is nézek ki, ezt számok is bizonyítják: 2 centit nőtt a karom, 4-et a mellem, 2-t a combom stb. De valahogy a mérleg még mindig 60 kilót mutat, ami a 180 centimhez elég kevés. Étkezés rendben van, 120g fehérje(40 közvetlenül edzés után) 300g ch. Először arra gondoltam, hogy zsírból(ami nem sok van, kockahasam van) amit fogytam az jött fel izomban, de ugye ez nem lehet, mert fogyáshoz kalória mínuszban kéne lenni. Mindig reggel, WC után kaja-ital előtt mérem magam. 15/F

2013. aug. 7. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy még több kaját kéne tolnod.
2013. aug. 7. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Képzeld, én is úgy jártam, hogy kb. 1 hónappal ezelőttig még híztam, aztán épp a héten álltam rá a mérlegre... és elég csalódott voltam, ugyanis pár dekát még fogytam is. Vannak, akik azt mondták, ebben a hőségben, amikor sokat izzad az ember, nehezebb a tömegnövelés, és nem meglepő, hogy megakadtam a fejlődésben.

(Nem vagyok szakértő, azt mondom, amit nekem is mondtak; de esetleg nálad is ilyesmiről lehet szó.)

2013. aug. 7. 19:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálok többet enni, habár étrendet követek elégnek kéne lenni. Lehet, hogy mivel ivás előtt mérem magam, így nyáron este folyamán többet izzadok, nagyobb a súlyveszteség
2013. aug. 7. 19:24
 4/5 anonim ***** válasza:
2013. aug. 7. 19:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a mérleggel. Az csak egy szám, az számít, amit a tükörben látsz. Azt mondtad, sokkal jobban nézel ki, vastagabb a karod, megdupláztad a súlyokat, ebben mérd a sikert, ne kilóban.
2013. aug. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!