Valaki írna nekem szálkásító diétát, légyszíves? Lehetőleg ne csak egyet. Sokat.
168 cm, 57 kg vagyok, ha ez számít. 15 éves. Illetve minimum egy-két napi étrend kéne, inkább több, mivel lehet kicsit monoton lenne minden nap ugyanazt enni.:D Nagyon szépen megköszönöm ha valaki ír nekem.:)
Testsúly megőrzéséhez
2179.24 kcal
Testsúly csökkentéshez
1929.24 kcal
szükséges. Hátha ez is számít. Légyszíves minél több étrendet.
Csirkemell csíkokra, vagy kockára vagy nagyobb szeletekre vágva; párolva, főzve, grillezve (olaj nélkül)
Köretnek: brokkoli, karfiol, zöldbab (párolva); saláta, kínai kel, paprika, kígyóubi(nyersen); spenót, brokkoli (főzve, turmixolva)
3 óránként kellene enned, a húsból 100 grammnyit, a zöldségből 200 grammnyit.
Ha fiú vagy, akkor neked 57 kilósan pont nem szálkásítani kellene, hanem izomtömeget növelni. Hová akarsz szálkásítani, 50 kiló akarsz lenni? Legyünk tisztában a fogalmakkal: a szálkásítás zsírleadást jelent. Ehhez kalória mínuszban kell lenned, tehát ilyenkor nincs izomnövekedés. Ha izmot szeretnél növelni, akkor tömegnövelő étrend kell. Szóval gondold újra és ha még így is szálkásítani szeretnél, akkor pedig ez legyen:
Szálkásító diéta: legyen napi 2,5-3g x testtömegkg fehérje és 1-2g x testtömegkg szénhidrát (ch).
A magasabb ch értéken érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti 0,5-1 kg fogyás, akkor lehet lejjebb vinni. A fehérjebevitel maradjon magas az izomvesztés elkerülése érdekében.
Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
Az étrendes oldalt privátban küldöm, nem szabad nekem linkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!