Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Chron betegségem van, és...

Chron betegségem van, és szedhetem a Volumass 35 tömegnővelőt?

Figyelt kérdés

2013. aug. 6. 21:24
 1/4 A kérdező kommentje:
"corhn"
2013. aug. 6. 21:57
 2/4 tap bela ***** válasza:

Orvos szaktanácsára lenne szükség, mivel ez egy bélgyülladás.

"

Ma még nem ismerünk olyan speciális diétát, mellyel a betegség lefolyását kedvezőbbé és tünetszegényebbé tehetnénk. Olykor azonban megfigyelhető, hogy tej, alkohol, forró és/vagy rostdús ételek panaszokat okoznak. Minden betegnek meg kell figyelnie, hogy mely ételek és italok mennyire irányban befolyásolják a tüneteket. Erre vonatkozóan nincsenek egységes szabályok.

"

Személy szerint kikérném az orvos véleményét arról, hogy EAA (nem kötés) porból készült italt ihatnál-e. Valamint gyógygombakészítmény ehetnél-e. Gasztroanax.

2013. aug. 7. 06:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajánlok egy itt jelen lévő srácot. egeszseg.szepseg a neve. Szerintem sokan ismerik már itt. Ez ügyben mindenképp őt kérdezd meg, a nővérének ugyan ilyen baja volt, évekig ezzel együtt élt, mondták a dokik hogy gyógyíthatatlan, de kezelni lehet gyógyszerrel, mikor a srác a kezébe vette az ügyet, a tesója teljesen helyrejött. Évente jár a csaj kontrollra és az orvosok a gyulladás nyomát sem találják, el sem hitték először. :) Mindenképp felkeresném a srácot. Ilyen téren, és táplálkozás téren én csak őt ajánlom. :) Szólj ha nem tudsz rákeresni, nekem megvan az elérhetősége. Sok sikert és gyógyulj.
2013. aug. 8. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy srác ezzel a betegséggel írja le tapasztalatait testépítés terén:

[link] /magazin.htm4?url=/testepites/cikkek/crohn-betegseg-vastagbelgyulladas-gyakorlatiasan

2013. aug. 8. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!