Ha 14 évesen 110 kg-ot nyomok fekve érdemes lenne fekvenyomo versenyre menni?
Menj el, nem veszthetsz vele csak max a nevezési díjat, ha van egyáltalán.
Egyébként meg jó élmény, ha nem sérülsz le egy életre :-)
ebben a korcsoportban diákolimpián éremesélyes vagy!
de itt minden év, és minden plusszba megmozgatott kiló számít.
keress egy erőemelő klub ot a neten, jelentkezz be, vagy egyszerűen, csak szólj a tesitanárodnak, h szeretnél versenyekre járni a többit ő majd intézi.
és egy történet a végére, szégyenszemre!
18 éves volt a gyerek, megmutatta a személyi igazolványát!
párszor láttuk a teremben, és vmi eszméletlen súlyokat mozgatott meg, de még testépítő külseje sem volt, egy dagadt gyereket képzeljetek el, akire mintha egy kis izom is szorult volna a melótól.kb ilyen külső.
lejött a gyerek edzeni, elsőnek csak nevetgéltünk rajta magunkban, mikor a 40 kilós egykezes súlyokkal megindult a pad felé.
ez mit akar???
hát nekiállt egykezes fekvenyomást csinálni.
tanakodtunk is, h tuti felszívta magát h sokan nézik és belenyom vagy 5 öt majd, és ordítva a földre dobja...
de nem!
a csávó belepumpált 15 öt, mintha egy gyereksúly lett volna, na itt gondoltuk vmi nincs rendben,aztán ment helyére vitte a súlyt,majd 60!!! kilós egykezes súllyal tért vissza!
hát mondom ezt végig nézem má!ilyen nincs!
a csávó belenyomott 10 et majd a földre b @szta.
aztán még 4 sorozat ment így.
majd a végén laza hát gyakorlat, evezés bemelegítés 100 kilóval!!! mondom mi van??
aztán 150 nel lenyomott 4*10 et.
nem akartuk elhinni.
mondom, csak beszélgetek már vele...hát a srác annyira de annyira de ezt érsétek szó szerint buta volt, mikor megszólalt, h az IQ 80 sütött róla!!!
se kaja se semmi, azt mondta, h az apjának favágó telepe van, ott szokott hétvégente fát vágni, úgy 80 mázsákat naponta!
na lehidaltam!
de akkor főleg mikor a csávó azt mondja 18 éves és most végez a sulival.
ez nyers paraszt erő ahogy mondják, és nagyon ritka, ha nem látjuk többen a saját szemünkkel , senkinek nem hisszük el.
jah a végén a szákos bicó edzés, a srác belehúzott 80 kilóba 4*10 et.
akkor azt mondtam én ma többet nem edzek, két hétig le sem mentem.
de azóta a gyerek sem volt ott.
huszonpár éve edzek, de ilyet még a kádár korszakban sem láttam, pedig akkoriban is volt pár erős emberke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!