Guggolás után miért csak a bal lábamba érzek izomlázat?
"bár nem tudom egy szimpla guggolásban mit lehet rosszul csinálni"
Szimpla? :D Az egyik legösszetettebb gyakorlat. Ott valami gond lehet a végrehajtással.
Azért mert erősebb az eggyik lábad és akaratlanul is azt terheled le jobban a másikat meg alig
Probáld korrigálni mert ez nem jó hosszútávon
Nem értek hozzá, de nem tudom mitől összetett. Szimplán le kell guggolni, és figyelni, hogy a térd ne menjen a lábfej elé. Ebbe nem tudom mi az összetett.
Egyébként ma is csináltam, és már a jobb lábamba is érzem, szóval csak az lesz, hogy az erősebb. Akkor előbb-utóbb majd a bal felzárkózik, ugye?
Azért összetett, mert nagyon sok izmot megmozgat (így könnyű besegíteni a lábnak), emellett sok mindenre oda kell figyelni, hogy szabályosan végezd.
Body.builder-ről:
"Ha a fekvenyomás minden gyakorlatok királynője, akkor a guggolás a királya!! A guggolás egy olyan alapgyakorlat, ami megfelelően végrehajtva a teljes testet megedzi. Ha ki kellene emelni melyik az a gyakorlat, ami a legtöbb izmot növelte az edzések történetében, akkor az mindenféleképpen a guggolás lenne. Nemhiába az erőemelés egyik alapgyakorlata a guggolás. A férfiasság igazi próbája. Kultusz!"
"Szimplán le kell guggolni, és figyelni, hogy a térd ne menjen a lábfej elé"
Miért ne mehetne a lábfej elé? Ha jó mélyre guggolsz, előtte lesz. :) Vagy te csak "rogyasztasz"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!