Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a lenti...

Mi a véleményetek a lenti tápkiegtől? Hatása erősebb a prohormonokénál, és biztonságos?

Figyelt kérdés

[link]

Erről van szó, (nem sok gyártótól láttam, Myprotein, meg talán a Peak forgalmazza). Elolvastam pár leírást, hogy hatása vetekszik a növekedési hormonokkal, és mégsem egészségkárosító, tehát biztonságos. Szerintetek?

2013. aug. 4. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
sokat ne várj tőle, ez sem csodaszer és marha messze van hatásban a növi hormontól.
2013. aug. 4. 12:19
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

elfelejtettem belinkelni, ebbe a cikkbe olvasgattam bele, ebbe részletezi, hogy milyen "ütős" ez a beta ecdysteron.

2013. aug. 4. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, én is olvastam, de sajnos ez nem így van. Ha így lenne, mindenki ezt nyomatná. Sokan kipróbálták és semmit nem értek vele. De ne higgy nekem, próbáld ki te is, talán egyszer megéri, hogy kipróbáld.
2013. aug. 4. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt is elolvashatod rákeresve:

EKDISZTEROIDOK AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTÉSBEN - LEGÁLIS DOPPING?

Konkrétan már ezt a terméket is szedtem már, mással kombinálva. Nem volt átütő. Nem tudni még mennyire jó és hogyan kellene pontosan használni.

2013. aug. 4. 13:57
 5/5 tap bela ***** válasza:

Meg még más is forgalmazza. Mivel már sok növényből kivonhatják a kettő (peak, myprotein) nem egyenlő.

A Peak ráadásul nem veszi, hanem saját maga állítja elő.

A peak 9.300Ft-ért is megvásárolható. De azt tudni kell, hogy abban már L-leucint is tettek. A másik a mit tudni kell. A peak szinte minden termékében benne van (proteinek).

Válaszd a Peak Whey Fusiont 14.950Ft-ért és abban alapból már benne is van.

2013. aug. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!