Mi a véleményetek a lenti tápkiegtől? Hatása erősebb a prohormonokénál, és biztonságos?
Erről van szó, (nem sok gyártótól láttam, Myprotein, meg talán a Peak forgalmazza). Elolvastam pár leírást, hogy hatása vetekszik a növekedési hormonokkal, és mégsem egészségkárosító, tehát biztonságos. Szerintetek?
elfelejtettem belinkelni, ebbe a cikkbe olvasgattam bele, ebbe részletezi, hogy milyen "ütős" ez a beta ecdysteron.
Ezt is elolvashatod rákeresve:
EKDISZTEROIDOK AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTÉSBEN - LEGÁLIS DOPPING?
Konkrétan már ezt a terméket is szedtem már, mással kombinálva. Nem volt átütő. Nem tudni még mennyire jó és hogyan kellene pontosan használni.
Meg még más is forgalmazza. Mivel már sok növényből kivonhatják a kettő (peak, myprotein) nem egyenlő.
A Peak ráadásul nem veszi, hanem saját maga állítja elő.
A peak 9.300Ft-ért is megvásárolható. De azt tudni kell, hogy abban már L-leucint is tettek. A másik a mit tudni kell. A peak szinte minden termékében benne van (proteinek).
Válaszd a Peak Whey Fusiont 14.950Ft-ért és abban alapból már benne is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!