A speedfitness műtét után, ill. a műtétet követő varratszedés után mennyi idő elteltével biztonságos? Hatással lehet különböző beültetett "testekre", pl. sérvműtétkor berakott kis hálóra, vagy mellnagyobbítás után az implantátumra?
Figyelt kérdés
már keresgéltem a speedfitness ellenjavallatai között, de a fentiekre sehol sem találtam utalást. azt viszont több helyen is olvastam, h műtét utáni rehabilitációra kifejezetten ajánlott mozgásforma. köszönöm a segítséget előre is :)2013. febr. 18. 11:23
1/1 anonim válasza:
Kedves morena91!
A műtét jellegétől is függ, hogy mennyi időnek kell eltelnie, míg újra mozogni kezdhetsz! Én mindenképpen azt javasolnám, hogy konzultálj az orvosoddal, mielőtt elkezdesz speedfitness edzésre járni és az edződdel is beszéld meg, hogy mit javasol a te esetedben. Hasfali sérv esetén nem szabad a gépet használni! A mellimplantátum esetén pedig nyugodtan használhatod, csak a mellizomra nem tesznek impulzust. Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!