A Speedfitness eljárás mennyire helyettesíti a
konditermes edzést?
Figyelt kérdés
198cm és 65kg vagyok. Feherje,vitamin stb. kiegészítésével gondoltam...
2013. febr. 4. 23:54
1/8 Osynho válasza:
Hát túl nagy izomtömeget ne várj tőle. :) Ráadásul rohadt drága. A nagy izmokért meg kell halni a teremben nap mint nap.
2013. febr. 5. 00:17
2/8 anonim válasza:
Rákerestem erre a csodamódszerre, ezt sikerült találni:
"[...] Az elektromos impulzusok hatására elvégzett színtiszta izommunka által könnyebben elérhetővé válik a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly, a cellulit mértékének javulása, a jobb közérzet, a fájdalmak csökkenése, vagy akár az állóképesség és vitalitás fokozódása."
Magyarul HA működik akkor sem jó arra amit te szeretnél,gondolom nem zsírt égetni akarsz hanem tömeget növelni.
Arra pedig a jó öreg súlyzós edzés a legjobb módszer.
2013. febr. 5. 00:18
3/8 anonim válasza:
Nem jó az semmire.
2013. febr. 5. 06:07
4/8 anonim válasza:
Mennyire helyettesíti? Semennyire.
2013. febr. 5. 07:29
5/8 poiu válasza:
Nem proóbáltam, tudományos vizsgálatról nem tudok. Egy dologora jó lehet, súlyos izületi bántalmak esetén is lehet vele erősödni az izületek terhelése nélkül. (Eleve kórházi kezelésre dolgozták ki az alapmódszert)
2013. febr. 5. 09:08
6/8 anonim válasza:
Én most próbáltam egy hete, brutális izomlázam volt tőle, pedig kondizok is mellette :) Hát azért nem mondanám, hogy semmit nem ér, de az tény, hogy amit ezzel 3000 Ft-ért el lehet érni, azt egy kondibérlettel is simán, max több edzés. Ez inkább azoknak jó, akiken éppen van fölösleg vagy feszesítésre, de arra nagyon, főleg olyan helyekre, amik konditeremben is nehezen formálhatók pl. belső comb, nőknél csípőn a kis cicegő. Kilókat nem fogsz vele leadni az biztos!
2013. márc. 18. 16:58
7/8 anonim válasza:
Nekem teljesen kiváltotta a konditermi edzést! A legjobban azt szeretem benne, hogy látványosan fejlődik az izomzatom és sokkal kevesebb időt kell rászánnom az edzésekre. :)
2013. ápr. 19. 08:50
8/8 niki100 válasza:
En már egy fél éve jarok. Ment le kg-ban, méretben is. Zsírból is. Erősödtem, olyan izmaim lettek. . . Viszont most mar stagnal, heti 1x járok és elkezdtem aerobikozni. Kicsit azt érzem, h a speed nem adott erőnletet, kitartást, allóképességet. Más az igazi torna. . . De sajna sok idő elmegy vele.
A speed-del meg ugyanazt éri el az ember,mint sok edzőteremben lévők h nagy izom pár hét alatt. Mögötte meg egy 0 izomzat! Csak a lattszat!
Nekem gyerek mellett nem nagyon jut időm sportolni, de ha vki gyorsan akar átalakulni az Speed és pluszba kocogni, edzőterem! Üdv!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!