Hogyan tüntethetném el a logó hasam?
Figyelt kérdés
Így néz ki a hasam, ha négykézlábra állok, vagy előre dőlök. Mivel nagyon lóg, én attól félek hogy a bőröm már nem fog visszahúzódni rendesen. Hiába gyúrok hasizomra, a hasam laposodik, de ez a szörnyűség még mindig változatlan.
20/F
2013. aug. 3. 22:23
1/4 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés, hasedzéssel nem megy le. Szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés, pl kocogás, bicaj.
2/4 anonim válasza:
Hát... végső esetben marad a plasztikai sebészet.
3/4 anonim válasza:
Le lehet persze lepontozni, ahhoz nem kell nagy ész, hogy megnyomjunk egy piros kezet, de érvelni ugye nehezebb, hogy miért is nem tetszik amit írtam. Pedig ez az igazság gyerekek. Diéta kell és aerob edzés.
4/4 A kérdező kommentje:
Ettől féltem, az aerob edzés nem a kedvencem, kondiban is mindig csak kényszerből csinálok pár percet, csak hogy bemelegedjek, meg leizzadjak kicsit, de hát akkor nincs más választás, muszáj többet csinálnom. :D
2013. aug. 4. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!