A gyors fogyás utáni lógó bört, hogy lehetne természetes úton eltávolitani?
Figyelt kérdés
Nagy kinlódással,elszántsággal,mondhatom azt hogy leadtam 35 kilót 3 hónap alatt,de hogy miken mentem keresztül,azt nem kivánom senkinek se...A probléma az,hogy nyoma is maradt neki...ami a lógó bőr..Hogy tudnám eltávolitani természetes úton,hogy ne kelljen kés alá feküdnöm?2013. máj. 17. 00:03
2/5 anonim válasza:
Ha nagyon kitágult a bőr, akkor csak műtéttel tudod korrigálni.
3/5 anonim válasza:
remélem todod, hogy ha valami brutális diétával fogytâl le, és most elkezdesz normálisan kajálni, akkor vissza fognak jönni a kilók is.
5/5 anonim válasza:
ha nagyon lóg akkor a műtét. Egy bizonyos mértékig még segíthet rajta a hideg-meleg váltott zuhany és ha hidegben mozogsz. De ez sem csodamódszer, ha 35 kilót adtál le, szerintem nem fog működni.
Megkérdezhetem, hogy milyen módszerrel fogytál? Ugye nem valami 90 napod diéta és társai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!